Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Dansul Mirilor con Sabor - Impresioneaza-ti familia si prietenii cu un dans spectaculos!

Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti

Impresioneaza-i pe cei dragi cu un dans de poveste!

Dansul mirilor se face in egala masura cu sufletul si cu corpul. Tineti cont de acest lucru, zambiti si totul va fi bine!

La cursuri, instructorii nostri creeaza coregrafii speciale, adaptate la melodiile voastre preferate, oricare ar fi stilul de dans ales!

Inscrie-te la curs

Cursuri dansul mirilor pentru nunta ta de poveste

Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti

Traditia nuntilor din tara noastra arata ca, aceasta, incepe cu dansul mirilor, simbolul formarii unui nou cuplu. Daca iti doresti sa fii altfel, sa-i impresionezi pe toti cei care-ti sunt alaturi, atunci trebuie sa stii ca locul potrivit pentru a-ti implini visul este la con Sabor. Ai la dipozitie o echipa bine sudata de instuctori de dans care-ti vor fi alaturi “pas cu pas”, pentru ca dansul tau sa fie unic, personalizat in totalitate pentru tine si partenerul tau.

Vals sau alte stiluri de dans pentru nunta ta

Pentru ca tu si parternerul tau sa aveti, in cea mai importanta seara, un dans deosebit iar coregrafia sa fie usor de invatat, alegem impreuna stilul de dans care sa va avantajeze si sa va puna in valoare. Scoala de dans con Sabor prin instructorii sai, iti pun la dispozitie mai multe genuri si stiluri de dans, de unde tu iti poti alege: Vals, Tango Argentinian, Tango European, Kizomba, Bachata, Cha Cha, Disco, Salsa, Merengue, Rumba, Rock ‘n’ Roll, Swing si Dans Contemporan.

Cursuri dansul mirilor Bucuresti - In cat timp inveti o coregrafie?

Instructorul de dans cu care veti alege sa lucrati va face in asa fel incat sa eficientizeze la maximum timpul pe care il aveti alocat pentru a invata coregrafia dorita. Experienta noastra ne spune ca aveti nevoie intre 7 si 10 sedinte de 60 de minute fiecare.

Program cursuri dansul mirilor Bucuresti

Programul dedicat cursurilor se stabileste impreuna cu instructorul, fiind unul flexibil, raportat la disponibilitatea si timpul vostru.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala con Sabor!

Cursuri Dansul Mirilor con Sabor - Momente speciale surprinse

Descopera The Sanctuary

Fii diferit!

Scoala de dans con Sabor va ofera spectacole de dans si imagine cu coregrafii adaptate evenimentului vostru. Te invitam sa afli mai multe detalii.

Cursuri dansul mirilor Bucuresti – Abonamente si beneficii:

Tariful pentru un singur curs particular de dansul mirilor este de 150 lei/ora.

Pentru a veni in intampinarea voastra, scoala de dans con Sabor va ofera urmatoarele tipuri de abonamente de cursuri dansul mirilor:

Abonament 4 cursuri dansul mirilor – 500 lei;
Abonament 7 cursuri dansul mirilor – 850 lei;
Abonament 10 cursuri dansul mirilor – 1100 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor in pagina de Tarife si Oferte!

Filmari ale coregrafiilor de nunta ale cursantilor nostri:

Cursuri dansul mirilor - Instructorii con Sabor

Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti

Razvan Baicoianu

Stiluri de dans:
Vals, Salsa, Rock' n' Roll, Swing, Cha Cha, Dans Modern, Tango European.

Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti

Antonia Pana

Stiluri de dans:
Vals, Salsa, Bachata, Rock' n' Roll, Swing, Cha Cha, Dans Modern, Tango Argentinian.

Lucian Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Lucian Stan

Stiluri de dans:
Tango Argentinian, Tango European, Vals, Salsa, Cha Cha.

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Levente Szasz

Stiluri de dans:

Dans Contemporan, Vals, Rock' n' Roll, Disco, Swing.

Cursuri Kizomba Bucuresti

Octavian Toader

Stiluri de dans:
Kizomba, Bachata, Salsa, Merengue, Cha Cha, Vals.

Cursuri Dansul mirilor - Parerile cuplurilor pe care le-am pregatit:

Cursuri Dansul Mirilor Bucuresti

George si Alexandra: Am stiut de la bun inceput ca mi-as dori sa facem “ceva” pentru primul dans. Nu stiam melodia si nu aveam ceva clar in cap, dar stiam ca vreau ceva dragut, mai altfel, care sa ne reprezinte si sa nu intre in categoria dansurilor de nunta clasice, cu 5 pasi invatati si repetati mecanic. Aici a intervenit Razvan, l-am sunat si am fost cucerita de energia lui si pasiunea de care dadea dovada pe masura ce vorbeam si ii veneau noi si noi idei. De aici pana la prima intalnire n-a mai fost decat un pas, iar apoi totul a inceput sa se lege. Ne-a facut o super coregrafie, in care sa avem un fragment de vals (ca doar era visul meu de mica sa valsez la nunta) cat si un moment de inceput si un final inedit, care ne-au scos din tiparul dansurilor “de nunta”, dar ne-a si ajutat sa alegem melodiile – da, Razvan ne-a gasit un vals super frumos din gama non-comerciale si ne-a integrat in program melodia lui Jack White “Love is Blindness” pentru care eu am o adevarata pasiune. A tinut cont de preferintele noastre musicale si coregrafice, de experienta noastra, limitata spre inexistenta, in ale dansului si ne-a gandit un moment care sa ne puna in valoare fara sa parem doi robotei, cu care am fost amandoi comfortabili (sau pe cat se poate de confortabili cand ai atatea priviri atintite pe tine. Multumim Razvan si Antonia pentru rabdare, pentru ca sunteti veseli si simpatici si a devent o relaxare sa venim la dansuri si nu in ultimul rand pentru momentul vostru de la nunta, care a ridicat lumea in picioare si a deschis petrecerea!

Inscrie-te la cursuri dansul mirilor Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri dansul mirilor Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: