Practice Party

Practice Party con Sabor - Te invitam sa dansam, sa ne distram si sa petrecem impreuna seri tematice, la studio, in fiecare vineri de la 20:00!

Ce este Practice Party?

De luni pana vineri, organizam la studioul nostru, cursuri de Salsa, Kizomba, Bachata, Tango, dansuri de societate si multe altele. Pornim weekend-ul in pasi de dans, in fiecare vineri de la 20:00, cu o petrecere tematica la studio, impreuna cu toti cursantii, instructorii si prietenii!

De ce iti recomandam sa participi la Practice Party?

Vei cunoaste colegii de grupa, instuctorii si dansatorii de la celelalte grupe;
Vei practica tot ceea ce ai invatat la cursurile din timplul saptamanii;
Vei dansa liber si la alegere, cu diferiti parteneri;
Corpul tau va arde peste 2000 de calorii in doar cateva ore de dans;
Vei progresa mai rapid si vei acumula mai multa experienta in dans.

Practice Party con Sabor - Momente speciale surprinse:

Practice Party con Sabor - Parerile cursantilor:

Alexandra“Imi place la Practice pentru ca este multa distractie si voie buna! Ma intalnesc cu toti colegii si exersam impreuna pasii de dans si figurile de la curs iar uneori inventam noi altele. Apreciez faptul ca atunci cand vreau sa repet "ceva ce nu imi iese" am pe cine sa intreb si are cine sa imi raspunda. De asemenea imi place atmosfera prietenoasa si senzatia de bucurie pe care o am de fiecare data cand ma aflu la studio.”
Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Practice Party con Sabor - Descopera cele mai recente postari de pe blog: