Scoala de dans con Sabor

Suntem o echipa tanara si entuziasta si te putem ghida cu bucurie sa descoperi fascinanta lume a dansului.
La inceput, dansul era o exprimare a zeilor, dar cand el a invadat fiinta umana, oamenii au inceput sa danseze in mai multe moduri. Dansam cu muzica sau fara, cu placere, curiozitate si, in acelasi timp, pentru ca am descoperit miracolul si energia lui!

Prin energia dansului, prin bucuria miscarilor si savoarea micilor momente de fericire dansul a devenit con Sabor!

Scoala de dans con Sabor Bucuresti

Echipa con Sabor

Scoala de dans con Sabor este un magician talentat, experimentat, daruit, motivat si mai ales generos. Uneori magicianul este Alexandru Dumitrescu, alteori Alexandra Maria, cateodata va surprinde prin Octavian Toader sau Marina Mindu, il vedeti de asemenea prin Bogdan Paun sau Ilinica Preda dar il gasiti mereu in intreaga noastra echipa.
Este acelasi magician care in cadrul cursurilor de dans transmite caracterul, mesajul si emotiile fiecarui stil in parte cat si exprimarea detaliata a miscarilor specifice.

Te invitam sa ne cunosti mai bine:

Cursurile de Salsa, Kizomba, Bachata, Tango Argentinian, Dans Contemporan, Dans de societate, Dansul mirilor si Yoga sustinute de echipa con Sabor sunt acompaniate de evenimente artistice de cel mai inalt nivel, in colaborare cu cei mai buni instructori de dans si artisti din tara si din lume.
Echipa con Sabor participa la evenimente de cel mai inalt nivel in tara si in strainatate si se bucura sa impartaseasca vesti despre fiecare success.

Alexandru (Andu)


Ma fascineaza dansul, muzica, fotografia si filmul. Imi plac oamenii si cred ca arta aduce mai multa valoare vietii.

Alexandra


Ma bucur cand reusesc sa ofer mai departe o parte din ceea ce reprezinta dansul in viata mea.

Octavian


Consider ca intreaga existenta este o arta, iar dansul o parte indispensabila in cursul infinit al dezvoltarii acesteia.

Marina


Ma pasioneaza si ma definesc in egala masura dansul si muzica. Imi place sa daruiesc cunostințele acumulate.
 

Razvan


Dansul inseamna pentru mine viata, libertate, evolutie, unul din drumurile catre "cel mai bun eu".

Antonia


Prin dans regasesc fericirea pe care vreau sa o impart tuturor celor care isi doresc.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.