Cursuri Bachata Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Bachata con Sabor - Descopera ritmurile romantice de Bachata si invata sa dansezi chiar de astazi!

Cursuri Bachata Bucuresti

Experimenteaza dinamica si romantismul Insulelor Caraibe!

Danseaza primii pasi de Bachata cu Alexandra si Andu, in fiecare marti de la ora 21:05!

Salile studioului sunt dotate cu sisteme de dezinfectare prin fotocataliza astfel incat spatiul este tot timpul steril si igienizat. Te asteptam sa descoperi magia dansului!

Inscrie-te la curs

Ce este Bachata?

Cursuri Bachata Bucuresti

Muzica de Bachata este originara din Republica Dominicana si a derivat din muzica de chitara traditionala Pan-Americana incepand cu anii 1960.

Stilul de dans este deosebit si are influente variate din alte dansuri, precum: Tango, Kizomba, Zouk si Dans Contemporan. Cele mai populare stiluri de Bachata sunt: Bachata traditionala, Bachata moderna, Bachatango si Bachata Dominicana.

Ce stiluri de Bachata invatam la cursuri?

Bachata traditionala - Initiata in SUA si Europa, Bachata traditionala este cel mai popular stil de Bachata dansat in intreaga lume. Caracteristica principala a acestui stil o reprezinta o mica miscare a soldului pe cel de-al patrulea timp muzical. Este un stil de dans romantic, partenerii dansand intr-o pozitie apropiata. Acest stil presupune de asemenea intoarceri si dip-uri.

Bachata moderna - Stilul Bachata moderna reprezinta evolutia acestui dans si incorporeaza si alte stiluri de dans, precum si conceptul de “cross-uri”. Miscarea de cross se face calcand in diagonala cu un picior in fata sau in spatele celuilalt. La acest tip de Bachata cross-ul poate fi facut pe timpul 1, 2, 3 sau 4. Bachata moderna presupune mult mai multe elemente de stil, slide-uri, miscari complicate ale picioarelor precum si unele miscari usor mai accentuate.

Cursuri Bachata con Sabor - Momente speciale surprinse

Cursuri de Bachata in Bucuresti - Tarife si oferte:

Dansam si ne bucuram in fiecare moment iar de asta te convingi la cursurile noastre de Bachata si la Practice Party-ul tematic saptamanal.

Investitia in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri Bachata con Sabor de grup este de 120 lei iar investitia in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri Bachata con Sabor de grup (sau alte dansuri: Salsa, Kizomba, etc.) este de 200 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor in pagina de Tarife si oferte!

Filmari de la cursurile de Bachata con Sabor:

Cursuri Bachata Bucuresti – imbina armonios muzica si dansul

Descopera The Sanctuary

Pornim cu pasii de baza si elemente de conexiune intre parteneri apoi treptat invatam figuri mai complexe si interpretam mai bine muzica. Alaturi de tehnici de leading si following exersam si elemente de acrobatie, intoarceri si rasuciri moderne pastrand totodata specificul traditional al dansului.

Program cursuri Bachata Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Bachata Bucuresti:

Cursuri Bachata Intro (nivel incepator) - Marti de la 21:05;
Cursuri Bachata Basic (nivel pre-intermediar) - Joi de la 21:05.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor con Sabor!

Cursuri Bachata con Sabor - Parerile cursantilor:

Catalina“Pentru mine Bachata inseamna foarte mult deoarece atunci cand dansez pur si simplu simt ca sunt intr-o lume unde linistea si dragostea se imbina armonios.
Imi plac cursurile de Bachata si pentru ca te ajuta sa creezi o conexiune cu partenerul iar miscarile cuplului devin un dialog al gesturilor. Va recomand cu multa caldura scoala de dans con Sabor si va invit sa descoperiti minunata lume a dansurilor latino.”

Inscrie-te la cursuri Bachata Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Bachata Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: