Cursuri Tango Argentinian Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Descopera si experimenteaza cel mai pasional stil de dans!

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Descopera pasiunea si conexiunea cu partenerul!

Danseaza primi pasi de Tango Argentinian cu Lucian, din 28 mai, in fiecare marti de la ora 18:30!

Salile studioului sunt dotate cu sisteme de dezinfectare prin fotocataliza astfel incat spatiul este tot timpul steril si igienizat. Te asteptam sa descoperi magia dansului!

Inscrie-te la curs

Cursuri Tango Argentinian la con Sabor

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Cursurile de Tango Argentinian completeaza lista claselor de dans predate la scoala noastra si ofera curiosilor oportunitatea de a experimenta un stil deosebit. Tangoul Argentinian presupune o conduita in dans, o exprimare sincera a emotiilor si un respect aparte pentru partener/a.

Tango Argentinian - Origini si evolutie

Tangoul Argentinian s-a nascut in suburbiile orasului Buneos Aires la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Acestea adaposteau un numar foarte mare de emigranti de pe toate continentele. Desi muzica de Tango era una foarte simpla, versurile exprimau bucuriile, iubirile si tristetile locuitorilor. La inceputuri muzica a fost cantata cu instrumente portabile: chitara, vioara iar apoi a fost introdus bandoneonul, instrument adus in Argentina la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Sunetul bandoneonului este asociat de multe persoane cu sunetul tangoului.

Initial dansul era simplu si monoton si se dansa pe strazi, in baruri sau bordeluri. Ulterior Tangoul a devenit foarte popular in marile capitale europene si in Statele Unite apoi s-a reintors in Argentina cu un statut nou, stilul fiind unul mult mai rafinat.

La cursurile de Tango Argentinian experimentam pasi simpli, miscari spectaculoase si imbinam elementele de tehnica cu cele de practica, adaptandu-le la muzica.

Cateva motive sa participi la cursuri Tango Argentinian Bucuresti

  • Te ajuta sa-ti dezvolti increderea in tine;
  • Iti ofera posibilitatea sa-ti dezvolti latura creativa;
  • Cunosti persoane cu pasiuni comune si poti lega noi prietenii.

Pe langa aceste avantaje majore, exista mult mai multe motive pentru care dansul este recomandat indiferent de varsta. Participa la cursurile de Tango Argentinian si iti vei pastra o stare mentala pozitiva si un tonus muscular de invidiat!

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Momente speciale surprinse

Cursuri de Tango Argentinian in Bucuresti - Tarife si oferte:

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de Tango Argentinian con Sabor. Te asteptam sa descoperi minunata lume a dansului!

Investitia intr-un curs de Tango Argentinian con Sabor este de 50 lei iar investitia in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri Tango Argentinian con Sabor de grup este de 160 lei/luna.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Tango Argentinian Bucuresti:

Cursuri Tango Argentinian All Levels (orice nivel) - Marti: 18:30 - din 28 mai;
Cursuri Tango Argentinian Basic (nivel intermediar) – in curand.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor con Sabor!

Despre Lucian Stan si Tangoul Argentinian:

“Consider ca inceputul este FOARTE important: imi amintesc si acum de impactul puternic al primei lectii de dans si de placerea dansului de societate. Munca personala se bazeaza pe 3 directii: danseaza, descopera si dezvolta! Descoperirile si epifaniile personale din dans se imbina complementar cu o formare academica alaturi de cei mai buni dansatori de dans sportiv din lume.
Din 2005 sunt prezent in toata activitatea tanguera romaneasca, fiind un promotor activ al acesteia si cel dintai care sustine ca Tangoul Argentinian i-a schimbat viata. Impreuna cu alti pionieri, am fost organizator al celor mai mari evenimente de tango din Romania: Bucharest Tango Encuentro Festival, Tabara de Tango nationala, Bucharest Tango Marathon, proiecte publice sau personale si actiuni caritabile.
Din 2008 merg anual la Buenos Aires pentru a aprofunda fenomenul tango “traditional” si morfologia acestuia, si a crea o punte de legatura Romania-Argentina.”

“Am participat la Campionatele Europene de Tango Argentinian din Roma – iulie 2014 si la Campionatul Mondial de Tango Argentinian din Buenos Aires – august 2014, sectiunea Tango Escenario.
Considerand ca daruind, vei dobandi, Tangoul pe care personal il predau se bazeaza pe o filosofie simpla: “1+1=1″. Tangoul Argentinian este o calatorie in DOI, in care initial se pleaca individual in cautarea secretelor dansului, ca in final sa se ajunga impreuna, in cuplu, la cea mai frumoasa destinatie: TU insuti/insati, unic, fata in fata cu un alt TU unic!”

Descopera The Sanctuary

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Parerile cursantilor:

Florin - "Seara de tango cu Lucian, asa se continua calatoria mea in dans. Incerc sa reusesc sa descriu cat mai bine trairea din cadrul acestui drum ales. Ajuns aici, fiecare lectie iti ofera in primul rand un zambet pe buze care cu greu il poti da jos. Stilul lui Lucian imbinat cu energia si conexiunea din dans te fac sa iti dai seama ca fiecare lectie e mai mult decat o simpla lectie de tango. Atitudine, pasiune, energie, conexiune, eleganta si modul de a trai in prezent sunt doar cateva elemente ce se intalnesc la acest curs. De multe ori ne ratacim in alergatura continua din viata de zi cu zi si uitam cine suntem cu adevarat. Aici iti vei reaminti cine esti sau vei descoperi lucruri noi, vei capata mai multa incredere in tine si in partener iar ca barbat vei invata sa dansezi cu o femeie sau cum ar spune Lucian 'vei invata sa dansezi o femeie bine'."

Inscrie-te la cursuri Tango Argentinian Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: