Partenerii nostri

Ca orice echipa de succes, suntem inconjurati de colaboratori, prieteni si parteneri, care contribuie la dezvoltarea noastra prin mijloacele pe care ni le pun la dispozitie. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre ei, te invitam sa-i descoperi mai jos:

Avantajele unui parteneriat

Asocierea cu brandul nostru iti va dezvolta afacerea dincolo de limitele pe care ti le-ai propus. Contacteaza-ne si vom reusi impreuna!
Suntem deschisi la orice initiativa de colaborare, indiferent de natura ei, atata timp cat aceasta ne creeaza avantaje reciproce.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.