Cursuri Pilates Bucuresti - Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Pilates la Bodymind Balace"In 10 sedinte veti simti diferta, in 20 veti vedea diferenta si in 30 veti avea un corp nou" - Joseph Pilates

Cursuri Pilates Bucuresti

Pilates Bucuresti – Tonifiere, coordonare si mobilitate!

Descopera cursurile de Pilates alaturi de Alexandra, in fiecare luni de la ora 19:30!

La cursuri descoperi una dintre cele mai cunoscute si eficiente metode de Fitness si Wellness si te bucuri de o experienta completa intr-un mediu armonios!

Inscrie-te la curs

Cursuri Pilates la Bodymind Balance

Cursuri Pilates Bucuresti

Alexandra, instructoare acreditata la nivel international de Pilates International Education si de ministerele avizate din Romania, organizeaza clase de Pilates la studioul nostru. Experimenteaza cursurile de Pilates alaturi de Alexandra, in fiecare luni de la ora 19:30 in studioul nostru!

Despre metoda Pilates - Istorie si evolutie

"O buna contitie fizica este prima cerinta a fericirii. Interpretarea noastra cu privire la contitia fizica este obtinerea si intretinerea unui corp dezvoltat uniform, cu o minte sanatoasa si complet capabila sa desfasoare natural, usor si in mod satisfacator sarcinile noastre zilnice multe si variate cu o insufletire si placere spontana" - Joseph Pilates

Propozitia de mai sus insumeaza ideea de conditie fizica a lui Joseph Pilates, creatorul metodei Pilates care inca isi pastreaza locul printre cele mai semnificative discipline din lumea fitness-ului. Metoda a fost dezvoltata initial sub numele de "Arta Autocontrolului" si a devenit, in timp, foarte populara in comunitatea dansatorilor din New York prin implicarea lui George Balanchine (coregraf si dansator) si a Marthei Graham (coregraf si dansator).

Astazi metoda Pilates este remarcabila pe intreaga scena a fitness-ului si wellness-ului. Este folosita in foarte multe medii ale wellness-ului si de asemenea ca o completare a antrenamentului atletic datorita multitudinii de beneficii in toate aspectele corporale si mentale.
Scopul metodei Pilates este sa-i faca pe oameni sa fie constienti de ei insisi, de corpurile si mintile lor, facandu-i sa combine aceste elemente pentru a-si spori si imbunatati coordonarea, mobilitatea si calitatea miscarilor.

Participa la cursuri Pilates Bucuresti! Cateva dintre beneficiile metodei:

  • Creste puterea si rezistenta musculara, in special in profunzime;
  • Mareste prioperceptia (abilitatea de a "simti" corpul si perceptia pozitiei acestuia in mod static si dinamic);
  • Dezvoltarea echilibrului prin solicitarea muschilor posturali;
  • Articulatiile beneficiaza de mai multa flexibilitate si mobilitate;
  • Pozitia spatelui si a corpului ca un intreg va fi mai corecta, imbunatatind postura, functiile si aspectul corpului.

Cursuri Pilates Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Cursuri Pilates Bucuresti - Tarife si oferte!

Practicam cu entuziasm Pilates iar de asta te convingi la cursurile noastre! Te asteptam in sala de Pilates, amenajata special pentru ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs "Drop in" de Pilates este de 50 lei iar abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de Pilates de 160 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Descopera The Sanctuary

Program cursuri Pilates Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Pilates Bucuresti:

Cursuri (clase) Pilates Bucuresti all levels cu Alexandra - Luni: 19:30 - 20:20.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Alexandra:

"Am descoperit cursurile de Pilates in adolescenta cand cautam sa imi imbunatatesc coordonarea, mobilitatea si rezistenta. Atunci am intalnit si persoana care avea sa ma motiveze sa lucrez cu oamenii. Pilates este o iubire de care m-am despartit o perioada, in care am descoperit cursurile de dans: Kizomba, Bachata, Salsa, Tango si Yoga, si la care m-am reintors iar prin fiecare ora de Pilates redecopar pasiunea pentru miscare si sanatate."

Cursuri Pilates Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Monica - "Cursurile de Pilates ale Alexandrei sunt o modalitate prin care, la sfarsitul unei zilei pline, reusesc sa acord timp dezvoltarii mele. Imi plac la nebunie pentru ca, desi necesita destul de multa energie, m-au ajutat sa imi imbunatatesc rezistenta si postura corpului, doua lucruri importante care ma ajuta atat in dans, cat si in viata de zi cu zi."

Inscrie-te la cursuri Pilates Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga sau Cursuri Aerobic Fitness.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Pilates Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: