Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti – Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Aerobic Fitness la Bodymind Balance – Energizeaza-te si revigoreaza-ti corpul prin Aerobic Fitness!

Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti

Aerobic Fitness Bucuresti - Accesibilitate, coordonare si eficienta!

Descopera cursurile de Aerobic Fitness alaturi de Marina in curand, la studioul nostru!

La cursuri descoperi o metoda vibranta, plina de energie si bunastare, care-ti ofera o experienta completa pentru minte si corp, intr-o atmosfera vesela si primitoare!

Inscrie-te la curs

Cursuri Aerobic Fitness la Bodymind Balance

Octavian si Marina, instructori acreditati la nivel international de Asociatia Europeana de Fitness si de Ministerul Educatiei din Romania, organizeaza cursuri de Aerobic Fitness la studioul Bodymind Balance by con Sabor. Te invitam la studioul nostru, sa descoperi o disciplina corporala sanatoasa intr-un mediu vesel si plin de energie alaturi de Marina in curand, la studioul nostru!

Descopera The Sanctuary

Despre Aerobic Fitness

Antrenamentul de rezistenta aeroba denumit conventional Aerobic Fitness presupune exercitii ce implica marile grupe musculare intr-o activitate dinamica, ce cauzeaza o crestere a ritmului cardiac si dezvolta capacitatea corpului la efort sustinut.

In contexte sportive, Fitness-ul sau rezistenta aeroba reprezinta abilitatea de a lucra, la o intensitate inalta pe parcursul unei bucati din ce in ce mai mari de timp. Acest lucru determina cresterea si mentinerea abilitatii organismului de a transporta sau de a folosi oxigenul in corp.

Antrenamentul aerob periodic influenteaza respiratia, circulatia sangvina si intensifica capacitatea de pompare a inimii. Practicarea acestei metode determina o scadere a nivelului hormonilor de stres precum si o imbunatatire a nivelului de colesterol si in acelasi timp previne osteoporoza si imbunatateste rezistenta osoasa.

Participa la cursurile de Aerobic Fitness Bucuresti! Iata cateva beneficii:

  • Imbunatateste fluxul sangvin si capacitatea de transport a oxigenului in sange;
  • Optimizeaza coordonarea corporala;
  • Dezvolta rezistenta aeroba si anaeroba;
  • Flexibilizeaza articulatiile;
  • Armonizeaza postura corporala.

Cursuri Aerobic Fitness Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Practicam cu entuziasm Aerobic Fitness iar de asta te poti convinge la cursurile noastre! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs "Drop in" de Aerobic Fitness este de 40 lei, abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 clase de Aerobic Fitness este de 120 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Aerobic Fitness Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri de Aerobic Fitness:

Modul de Aerobic Fitness - in curand.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Octavian:

"Intotdeauna mi-am dorit sa lucrez cu oamenii, sa le pot oferi ceea ce am fost invatat la randul meu sa le impartasesc bucuria pentru viata si energia pe care ti-o ofera miscarea. Am descoperit cursurile de Aerobic acum cativa ani si observand starea de spirit a oamenilor mi-am dorit sa reusesc sa influentez pozitiv persoanele din jurul meu."

Despre Marina:

"Imi place sa lucrez cu oamenii si sa impartasesc informatiile dobandite de-a lungul vietii de sportiv si dansator, pentru a-i binedispune. Muzica, dansul, miscarea, stretchingul ma energizeaza si-mi umplu sufletul de bucurie, de aceea m-au atras diferitele stiluri de Aerobic, in special Fetno si Zumba, care m-au facut sa ador folclorul stilizat.
Va invit sa calatorim prin Aerobic in jurul lumii!"

Cursuri Aerobic Fitness Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Inscrie-te la cursuri Aerobic Fitness Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala prin miscare Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga sau Cursuri Pilates.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: