Cursuri Balet copii Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Balet pentru copii con Sabor - Gratie, eleganta si coordonare pentru copilul tau!

Cursuri Balet Copii Bucuresti

Cursuri de Balet copii - Coordonare, flexibilitate si postura corporala!

Ofera-i copilului tau o experienta minunata in lumea dansului, ghidata de Corina Aldea, in curand!

Am creat un concept inovator, orientat catre dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copilului tau, intr-un cadru relaxat, placut si prietenos.

Inscrie-te la curs

Baletul este:

Cursuri Balet copii Bucuresti

cel mai vechi stil de dans ce se exprima prin miscari precise si gratioase ale corpului. Sta la baza celor mai multe stiluri de dans si, desi este considerat de multi ca fiind rigid, este de fapt un instrument cu ajutorul caruia sufletul reuseste sa se exprime.
Sunt mai multe stiluri de balet: classic, romantic, neoclasic si contemporan si mai multe metode de predare: franceza, Vaganova, Cecchetti, Bournonville, RAD (The Royal Academy of Dance method) si Balanchine.
Ca multe alte forme de dans, Baletul se poate dansa in ansamblu, in pereche sau solo iar cursurile noastre sunt structurate astfel incat copilul tau sa beneficieze de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Balet copii la con Sabor:

Am creat pentru copilul tau un intreg univers al Baletului foarte bine strucuturat iar, la cursurile noastre, el are ocazia sa isi descopere propriul corp si sa-si dezvolte simtul artistic. Cursurile il pun in contact cu muzica clasica pentru ca exercitiile de balet se fac doar pe acest gen de muzica. De asemenea, cursurile noastre ofera micutilor sansa sa isi dezvolte comunicarea, rabdarea si cooperarea.
Punem accent atat pe dezvoltarea corporala armonioasa, cat si pe dezvoltarea emotionala sanatoasa a copilului tau!

Cursuri Balet copii - Efectele benefice ale dansului pentru copilul tau:

Prin metodele dezvoltate de Corina, la cursurile noastre de balet, copiii isi descopera propriul corp si isi dezvolta simtul artistic. Iti prezentam mai jos cateva motive pentru care dansul este una dintre cele mai bune activitati pentru copilul tau:

  • Imbunatateste postura corporala;
  • Dezvolta coordonarea, flexibilitatea si simtul ritmic;
  • Ajuta copilul sa isi exerseze rabdarea, concentrarea, memoria si cooperarea;
  • Ofera timp si spatiu propice pentru dezvoltarea abilitatilor sociale si a increderii in sine;
  • Imbunatateste motricitatea fina si grosiera;
  • Ajuta la dezvoltarea cognitiva;
  • Ii invata pe copii sa persevereze si sa lucreze in echipa.

Cursuri Balet copii Bucuresti - Tarife si Oferte:

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile noastre de Balet pentru copii. Te asteptam, impreuna cu cel mic, la studioul de dans!

Investitia in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de Balet copii con Sabor este de 120 lei iar in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri de Balet copii este de 200 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Descopera The Sanctuary

Program cursuri Balet copii Bucuresti:

Alege pentru cel mic cel mai potrivit program de cursuri de Balet copii Bucuresti:

Cursuri Balet Copii cu Corina - * in curand;
Cursuri Balet Copii cu Corina - * in curand.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala prin miscare con Sabor!

Despre Corina si pasiunea ei pentru Balet:

Corina Aldea a inceput sa danseze inca din copilarie si s-a urcat pe marile scene nationale si internationale de Balet inca din anul 2003, fiind balerina Teatrului National de Opereta Ion Dacian si a Operei Nationale.
Dorinta de a impartasi arta dansului a adus-o in sala de dans ca Profesor de Balet si dans contemporan in mai multe scoli atat din Viena - Studio an der Wien si Move on dance center - cat si din Romania - Paradisul verde Sport&Spa, Ella Musica si con Sabor. Corina ii asteapta pe cei mici, cu drag si entuziasm, sa fie ghidati in tainele Baletului, la cursurile sustinute de ea in cadrul scolii noastre de dans.

Cursuri Balet copii con Sabor - Parerile cursantilor:

Adriana Nicolae“Corina iubeste copiii si asta se vede in fiecare clasa pe care o tine. Ii ajuta pe micuti sa isi descopere pasiunea pentru dans si le dezvolta increderea in fortele proprii; le insufla disciplina si bucuria de a lucra in echipa!”

Inscrie-l pe cel mic la cursuri Balet Copii Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Balet copii Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: