Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Danseaza pe muzica ta preferata si exprima-te liber!

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Experimenteaza libertatea miscarilor in armonie cu tine!

Danseaza primele miscari de dans contemporan cu Aura, din 7 septembrie, in fiecare joi de la ora 18:30!

Salile studioului sunt dotate cu sisteme de dezinfectare prin fotocataliza astfel incat spatiul este tot timpul steril si igienizat. Te asteptam sa descoperi magia dansului!

Inscrie-te la curs

Dansul Contemporan este:

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

unul dintre cele mai populare stiluri de dans ce combina elemente din dansul modern si cel clasic, intr-o viziune contemporana. Stilul este intr-o constanta evolutie inca de la mijlocul secolului al XX-lea si este caracterizat printr-un repertoriu vast de miscari ce apartine fiecarui coregraf in parte. Se danseaza solo, in pereche sau in grup ca interpretare libera (improvizatie) sau coregrafica.
Cursurile noastre sunt structurate pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Dans Contemporan la con Sabor:

Am creat pentru tine un intreg univers al dansului contemporan, foarte bine strucuturat, pe care te invitam sa-l descoperi la cursurile noastre, indrumat de Aura Goia, Momo Sanno si Levente Szasz.
La cursurile de dans contemporan gasesti intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explicam diferite tehnici de miscare sau de coordonare. Pe langa elementele tehnicii de baza, invatam sa ne cunoastem corpul, sa-l antrenam, sa-i descoperim limitele si cum le putem depasi, acestia fiind primii pasi care ne ajuta sa atingem estetica si libertatea necesara in dans.

Mai multe motive sa participi la cursuri de Dans Contemporan chiar de astazi:

Prin metodele dezvoltate de instructorii nostri, cursurile de Dans Contemporan sunt menite sa-ti dezvolte creativitatea, versatilitatea miscarilor, dezvoltarea ritmului si o mai buna constientizare personala. Descopera mai jos principalele motive pentru care sa participi la cursurile noastre de Dans Contemporan:

  • Dezvoltam simtul ritmic, atentia asupra spatiului si a felului in care ne miscam in el;
  • Oxigenam sistemul muscular si imbunatatim reflexele;
  • Prin diverse exercitii reglam postura, atitudinea corporala si readucem sentimentul increderii personale;
  • Comunicam, invatam unii de la altii si lasam corpurile sa vorbeasca prin dans.

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Momente speciale surprinse

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Tarife si Oferte:

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de dans contemporan con Sabor. Te asteptam sa descoperi minunata lume a dansului!

Investitia intr-un curs de dans contemporan con Sabor este de 50 de lei iar Investitia in abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de dans contemporan con Sabor de grup este de 160 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Dans Contemporan Bucuresti:

Cursuri Dans Contemporan Intro (de grup) - Joi de la ora 18:30 - din 7 septembrie;
Cursuri Dans Contemporan (particulare) - Programul se stabileste impreuna cu instructorul.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala prin miscare con Sabor!

Despre Aura si dansul contemporan:

"Sunt o exploratoare prin miscare. Vad dansul atat ca o arta si ca o unealta la indemana pentru a ne relaxa si a ne simti bine in pielea noastra. La fel ca si copiii. Un joc de copii care e util pentru minte si corp, dar cel mai mult pentru emotiile noastre care se asaza astfel cuminti la locul lor. In calatoria mea prin dans am avut intalniri cu diferite stiluri de dans fara sa cred insa in delimitarea exacta sau diferentierea acestora.
Ma caracterizeaza inclinatia catre fusionurile dintre stiluri, metode si tehnici. Dansatoare și instructor de dans, caut in fiecare zi sa ma dezvolt, evitand sa ma încadrez in standarde sau limitări. Am inceput acest drum in anul 2005 si de atunci ma pregatesc in special in dans contemporan si am dansat pe scene mai mici sau mai mari în diferite colturi ale lumii.
Simt că transmiterea informatiilor si a pasiunii pentru dans catre altii este lucrul pe care il fac cel mai bine si caut sa aduc un aport in vietile tuturor celor cu care intru in contact."

Despre Momo si dansul contemporan:

Momo va asteapta, cu drag si entuziasm, sa descoperiti dansul contemporan, la cursurile sustinute de el in cadrul scolii noastre de dans.

Despre Levi si dansul contemporan:

Levi si-a inceput cariera de dansator profesionist si coregraf inca din 2005 si a participat la numeroase spectacole nationale si internationale precum: “Jazzy Tarrot”, “OuiBaDa”, “Depeche Dance”, “Rebecca” si multe altele. Cu siguranta l-ai urmarit si pe micul ecran alaturi de trupele de balet “Romania Danseaza” si “X-Factor”, Teatru de Opereta si Musical "Ion Dacian".
Levi sustine cursurile de dans contemporan la scoala de dans con Sabor. La cursuri creeaza intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explica diferite miscari, rotiri sau pozitii in cadrul exercitiilor.

Descopera The Sanctuary

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Parerile cursantilor:

Simina“Dansul contemporan imi ofera libertatea de care am nevoie pentru a face fata realitatii! Am ales dansul contemporan pentru ca sunt intr-o perioada de experimentare a mai multor stiluri de dans. Imi place non-conformismul abordarii acestui stil, faptul ca se lucreaza mult cu elementele de personalitate a dansatorilor, ca se stimuleaza auto-cunoasterea. In acelasi timp, cursurile de dans sunt si o forma alternativa de terapie. Studioul de dans e ca o lume paralela, in care grijile zilnice nu au loc.”

Inscrie-te la cursuri Dans Contemporan Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: