Studioul de dans con Sabor

Studioul nostru este locul unde se intampla magia! Am ales locatia, am amenajat salile de dans urmarind principii feng-shui si am creeat un loc armonios in care sa te simti fericit, relaxat si fara griji. Credem ca am reusit!

La cursurile, workshop-urile si evenimentele organizate la studio, prin motto-ul nostru: “dance for special moments”, transmitem tuturor, ca unul dintre scopurile principale ale scolii de dans con Sabor este sa ne bucuram de cat mai multe momente speciale alaturi de cei dragi, prin dans si arta.

Dotarile studioului con Sabor:

  • 6 sali de dans cu oglinzi, o sala de Yoga, 4 toalete;
  • Parchet masiv reconditionat in 4 sali, covor de dans in 2 sali;
  • Aer conditionat in fiecare sala;
  • Sisteme audio adaptate fiecarei sali;
  • Bare de Balet, Steppere, covorase de antrenament;
  • Acces WiFi;
  • Spatiu amenajat pentru asteptare si relaxare.

Dance for special moments

Descoperim impreuna fericirea din clipele frumoase petrecute cu prietenii, din momentele speciale si micii stropi ai universului. Dansul este o expresie a creativitatii umane, a iubirii si a neconditionarii iar prin miscare si muzica, transmitem fericirea noastra tuturor. Te asteptam la studioul nostru, sa pasesti in minunata lume a dansului!

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.