con Sabor

Descopera universul con Sabor

con Sabor? Te invatam sa dansezi si sa simti dansul ca si cum ai fi o parte din el.
Te invatam sa percepi dansul la un alt nivel, sa-i simti culoarea si parfumul, dincolo de simturile tale.

Studioul de dans con Sabor

studioul de dans con sabor

Intrarea in studio, salile de dans, biroul instructorilor si receptia studioului sunt amenajate urmarind principii de feng-shui pentru a crea o energie primitoare si o atmosfera placuta. Afla mai multe...

Scoala de dans con Sabor

Suntem un grup de prieteni entuziasti, pasionati de muzica, dans si dezvoltare personala. Impreuna putem schimba lumea in bine si transmitem la cursuri, workshop-uri si petreceri experientele acumulate de-a lungul anilor. Afla mai multe...


Momente speciale con Sabor

Cursurile de dans, spectacolele, petrecerile organizate, distractia pana in zori, zambetele si multe alte clipe de neuitat creeaza momentele speciale con Sabor

Petreceri con Sabor

In diferite perioade din an, organizam petreceri in diferite locatii sau la piscina si pregatim momente speciale impreuna cu cei mai curajosi dansatori, prieteni si cei dragi!

Peste

20

de tari in care am dansat


Peste

10

ani de experienta in dansWorkshop-uri con Sabor

In diferite zile de sambata, organizam la studioul nostru workshop-uri fie de dans: Afro-House, Tarraxinha, Merengue, Cha Cha Cha, Rueda de Casino; fie de dezvoltare personala: Relaxare, Meditatie, Public Speaking, Coaching. Pentru a fi la curent cu workshop-urile organizate de noi, te invitam sa urmaresti pagina noastra de facebook!

Spectacole con Sabor

Participam cu placere la orice tip de evenimente, nationale sau internationale, unde suntem invitati si putem electriza atmosfera cu spectacolele noastre, sau sa organizam diverse dansuri de grup si cu invitatii de la eveniment!

Si lista continua...

Asteptam, cu zambetul pe buze, ideile sau propunerile tale pentru alte activitati con Sabor!

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates, Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.