Cursuri Yoga Bucuresti - Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Yoga la Bodymind Balance - Descopera-ti echilibrul si armonia interioara prin Hatha Yoga!

Cursuri Yoga Bucuresti

Hatha Yoga Bucuresti - Energie, tonus, relaxare!

Descopera Hatha Yoga alaturi de Alexandra si Mioara, in fiecare Luni si Miercuri de la ora 20:30, Vineri de la ora 19:00 si Sambata de la 12:00!

La cursurile de Yoga experimentezi una dintre cele mai cunoscute metode de autocunoastere si dezvoltare personala!

Inscrie-te la curs

Cursuri Yoga la Bodymind Balance

Cursuri Yoga Bucuresti

Alexandra si Mioara, instructoare acreditate la nivel international de Yoga Alliance, organizeaza cursuri de Hatha Yoga si Yin Yoga la studioul Bodymind Balance. Te invitam sa descoperi conexiunea dintre corp, minte si spirit la cursurile de Yoga, in fiecare luni si miercuri de la ora 20:30, vineri de la ora 19:00 si in weekend, sambata, de la ora 12:00! Iti recomandam de asemenea si cursurile de Pilates sustinute de Alexandra si Mioara.

Despre Hatha Yoga - Origini si evolutie

Hatha este o sintagma ce provine din limba sanscrita si reprezinta dualitatea Soare (Ha) - Luna (tha), Yin - Yang, etc. Este o disciplina Yoga iar traditia hindusa spune ca Shiva este fondatorul acesteia. Hatha Yoga se refera la mai multe tipuri de exercitii fizice, numite asane (posturi), cu scopul de a imbunatati elasticitatea pielii, a muschilor si a oaselor. Posturile au, de asemenea, rolul de a-ti deschide canalele energetice ale corpului, in special canalul central (coloana vertebrala) astfel incat sa te bucuri de o vitalitate sporita si o sanatate de fier.

Cu un caracter dual, Hatha Yoga este o cale de a realiza balansul fizic dintre puterea corpului si flexibilitate lui precum si cel mental dintre efort si relaxare. Este o metoda foarte eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala cu foarte multe beneficii pentru corpul, mintea si spiritul tau!

Participa la cursuri Yoga Bucuresti! Iata cateva dintre beneficii:

  • Creste elasticitatea musculara si densitatea osoasa;
  • Elimina tesutul adipos in exces;
  • Imbunatateste sistemul circulator, ajutand la ameliorarea celulitei;
  • Creste flexibilitatea coloanei vertebrale;
  • Creste capacitatea de concentrare si relaxare;

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Cursuri Yoga Bucuresti - Tarife si oferte!

Practicam cu entuziasm Yoga iar de asta te convingi la cursurile noastre de Hatha si Yin Yoga! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs "drop in" de Yoga este de 40 lei, abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de Yoga este de 120 lei iar abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri de Yoga este de 200 lei!

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Yoga Bucuresti

Cursuri Yoga Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Yoga Bucuresti:

Cursuri Yoga Bucuresti de nivel incepator cu Alexandra - Luni si Miercuri: 20:30 - 21:50;
Cursuri Yoga Bucuresti de nivel incepator cu Mioara - Vineri: 19:00 - 20:20;
Cursuri Yoga Bucuresti Intro cu Alexandra - Sambata: 12:00 - 13:20;
Yoga la mansarda cu Corina - Sambata: 17:00 - 18:20.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Alexandra:

"Am inceput sa practic Yoga pentru a-mi imbunatati mobilitatea, pentru a ma relaxa si energiza. Cu timpul, cursurile de Yoga au devenit din ce in ce mai prezente in viata mea iar apoi am simtit sa impartasesc din experientele acumulate tuturor celor care isi doresc un stil de viata din ce in ce mai sanatos si echilibrat."

Despre Mioara:

"Am descoperit conceptul de Yoga in urma cu 5 ani intr-un centru de fitness, fiind in cautarea unei modalitati de a aduce echilibrul in viata mea. Dorind sa aflu mai multe informatii despre aceasta metoda, am urmat in 2015 cursul de Yoga Teacher Training cu o durată de 200 de ore la Bindusar Yoga Kendra – Rishikesh India, acreditat de Yoga Alliance UK, curs ce mi-a adus o noua perspectiva asupra acestui concept."

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Romulus - "Un alt fel de a preda Yoga, un mod unic de a impartasi o experienta intima, de a ma purta intr-o lume straina mie si totusi plina de culoare si de energie. Fascinant, interesant si provocator... Recomand cu bucurie aceste cursuri... Incercati ceva nou, intr-un alt registru care sa va schimbe viziunea despre insasi existenta voastra!"

Inscrie-te la cursuri Yoga Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Yoga Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: