Cursuri Yoga Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Yoga con Sabor - Descopera-ti echilibrul si armonia interioara prin Hatha Yoga!

Cursuri Yoga Bucuresti

Hatha Yoga Bucuresti - Energie, tonus, relaxare!

Descopera Hatha Yoga alaturi de Alexandra in fiecare, in fiecare Luni si Miercuri de la ora 20:30 si Yin Yoga in fiecare Sambata de la 17:30!

La cursurile de Yoga experimentezi unele dintre cele mai cunoscute metode de autocunoastere si dezvoltare personala!

Inscrie-te la curs

Cursuri Yoga la scoala de dans con Sabor

Cursuri Yoga Bucuresti

Incepand din anul 2015, Alexandra, instructor acreditat de Yoga Alliance, organizeaza cursuri de Hatha Yoga si Yin Yoga la studioul nostru. Descopera conexiunea dintre corp, minte si spirit la cursurile de Hatha Yoga, in fiecare Luni si Miercuri de la ora 20:30 si in weekend, Sambata, de la ora 17:30 la cursul de Yin Yoga! In curand, la studio, vom organiza si cursuri de Yoga Nidra.

Despre Hatha Yoga - Origini si evolutie

Hatha Yoga este o sintagma ce provine din limba sanscrita si reprezinta dualitatea Soare (Ha) - Luna (tha), Lumina - Intuneric, Yin - Yang, Barbat (Ish) - Femeie (Ishah), etc. Este o disciplina Yoga iar traditia hindusa spune ca Shiva este fondatorul acesteia.

Hatha Yoga se refera la mai multe tipuri de exercitii fizice, numite asane (posturi), cu scopul de a imbunatati elasticitatea pielii, a muschilor si a oaselor. Posturile au, de asemenea, rolul de a-ti deschide canalele energetice ale corpului, in special canalul central (coloana vertebrala) astfel incat sa te bucuri de o vitalitate sporita.

Cu un caracter dual, Hatha Yoga este o cale de a realiza balansul fizic dintre puterea corpului si flexibilitate lui precum si cel mental dintre efort si relaxare. Este o metoda foarte eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala cu foarte multe beneficii pentru corpul, mintea si spiritul tau!

Participa la cursuri Yoga Bucuresti! Iata cateva dintre beneficii:

  • Creste elasticitatea musculara si densitatea osoasa;
  • Elimina tesutul adipos in exces;
  • Imbunatateste sistemul circulator, ajutand la ameliorarea celulitei;
  • Creste flexibilitatea coloanei vertebrale;
  • Creste capacitatea de concentrare si relaxare;

Cursuri Yoga con Sabor - Momente speciale surprinse:

Cursuri Yoga Bucuresti - Tarife si oferte!

Practicam cu entuziasm Yoga iar de asta te convingi la cursurile de Hatha Yoga con Sabor! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs de Hatha Yoga este de 30 lei iar abonamentul de cursuri Yoga con Sabor este de 100 lei/4 sedinte!

Program cursuri Yoga Bucuresti

Cursuri Yoga Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Yoga Bucuresti:

Cursuri Hatha Yoga Bucuresti de nivel incepator - Luni: 20:30 - 21:50;
Cursuri Hatha Yoga Bucuresti de nivel incepator - Miercuri: 20:30 - 21:50;
Cursuri Yin Yoga Bucuresti de nivel incepator - Sambata: 17:30 - 18:30 - cu programare telefonica prealabila.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala con Sabor!

Despre Alexandra:

"Am inceput sa practic Yoga pentru a-mi imbunatati mobilitatea, pentru a ma relaxa si energiza. Cu timpul, cursurile de Yoga au devenit din ce in ce mai prezente in viata mea iar apoi am simtit sa impartasesc din experientele acumulate tuturor celor care isi doresc un stil de viata mai sanatos si echilibrat."

Cursuri Yoga con Sabor - Parerile cursantilor:

Romulus - "Un alt fel de a preda Yoga, un mod unic de a impartasi o experienta intima, de a ma purta intr-o lume straina mie si totusi plina de culoare si de energie. Fascinant, interesant si provocator... Recomand cursuri Yoga... Incercati ceva nou, intr-un alt registru care sa va schimbe viziunea despre insasi existenta voastra!"

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Dans Irlandez – Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Inscrie-te la cursuri Yoga Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Cursuri Yoga Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: