Cursuri Yoga Bucuresti - Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Yoga la Bodymind Balance - Descopera-ti echilibrul si armonia interioara prin Hatha, Yin si Vinyasa Yoga!

Cursuri Yoga Bucuresti

Hatha Yoga Bucuresti - Energie, tonus, relaxare!

Descopera cursurile de Hatha, Yin si Vinyasa Yoga alaturi de instructoarele noastre, Luni si Joi de la ora 19:00, Miercuri de la ora 20:40 iar Vineri de la 19:35!

La cursurile de Yoga experimentezi una dintre cele mai cunoscute metode de autocunoastere si dezvoltare personala!

Inscrie-te la curs

Cursuri Yoga la Bodymind Balance

Cursuri Yoga Bucuresti

Alexandra si Smaranda, instructoare acreditate la nivel international de Yoga Alliance, organizeaza clase de Hatha, Yin, Vinyasa si Yoga Nidra la studioul Bodymind Balance iar clasele sunt transmise in timp real online astfel incat sa te bucuri de practica si in confortul propriei locuinte. Te invitam sa descoperi conexiunea dintre corp, minte si spirit la clasele de Yoga - in fiecare luni si joi de la ora 19:00, in fiecare miercuri de la ora 20:40 si in fiecare vineri de la 19:35!

Despre Hatha Yoga - Origini si evolutie

Hatha este o sintagma ce provine din limba sanscrita si reprezinta dualitatea Soare (Ha) - Luna (tha), Yin - Yang, etc. Este o disciplina Yoga iar traditia hindusa spune ca Shiva este fondatorul acesteia. Hatha Yoga se refera la mai multe tipuri de exercitii fizice, numite asane (posturi), cu scopul de a imbunatati elasticitatea pielii, a muschilor si a oaselor. Posturile au, de asemenea, rolul de a-ti deschide canalele energetice ale corpului, in special canalul central (coloana vertebrala) astfel incat sa te bucuri de o vitalitate sporita si o sanatate de fier.

Cu un caracter dual, Hatha Yoga este o cale de a realiza balansul fizic dintre puterea corpului si flexibilitatea lui precum si cel mental dintre efort si relaxare. Este o metoda foarte eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala cu foarte multe beneficii pentru corpul, mintea si spiritul tau!

Participa la cursuri Yoga Bucuresti! Iata cateva dintre beneficii:

  • Creste elasticitatea musculara si densitatea osoasa;
  • Elimina tesutul adipos in exces;
  • Imbunatateste sistemul circulator, ajutand la ameliorarea celulitei;
  • Creste flexibilitatea coloanei vertebrale;
  • Creste capacitatea de concentrare si relaxare;

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Cursuri Yoga Bucuresti - Tarife si oferte!

Practicam cu entuziasm Yoga iar de asta te convingi la clasele noastre de Hatha, Yin si Vinyasa Yoga! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs "drop in" de Yoga este de 40 lei, abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 clase de Yoga este de 120 lei iar abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 clase de Yoga/Pilates este de 200 lei!

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Yoga Bucuresti

Cursuri Yoga Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Yoga Bucuresti:

Luni: 19:00 - 20:00 - Yoga pentru spate si coloana cu Smaranda - Studio & Online;
Miercuri: 20:40 - 21:40 - Yoga Flow cu Alexandra - Studio & Online;
Joi: 19:00 - 20:00 - Yin-Yang Yoga cu Smaranda - Doar Online;
Vineri: 19:35 - 20:35 - Vinyasa Flow cu Alexandra - Studio & Online.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Alexandra:

"Am inceput sa practic Yoga pentru a-mi imbunatati mobilitatea, pentru a ma relaxa si energiza. Cu timpul, cursurile de Yoga au devenit din ce in ce mai prezente in viata mea iar apoi am simtit sa impartasesc din experientele acumulate tuturor celor care isi doresc un stil de viata din ce in ce mai sanatos si echilibrat."

Despre Smaranda:

“You do not need to seek freedom in a different land, for it exists with your own body, heart, mind, and soul.” - B.K.S. Iyengar
- As putea spune ca m-am intalnit cu Yoga fara sa vreau. Dintr-o dorinta de a-mi schimba starea, am nimerit intr-o dimineata la o astfel de sesiune. Cu timpul, scopul a fost atins. Am invatat sa ma relaxez, sa imi ascult corpul si sa gasesc o modalitate de armonizare a legaturii dintre cele trei: corp, minte si emotii.
Sunt sigura ca beneficiile oferite de aceasta practica sunt mult mai multe si diferite - in functie de fiecare persoana. Asadar, va astept cu mare drag la studio sa descoperim impreuna efectele care pot fi simtite atat pe parcursul clasei, cat si dupa.
“Yoga is like music: the rhythm of the body, the melody of the mind, and the harmony of the soul create the symphony of life.” B.K.S. Iyengar

Descopera The Sanctuary

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Romulus - "Un alt fel de a preda Yoga, un mod unic de a impartasi o experienta intima, de a ma purta intr-o lume straina mie si totusi plina de culoare si de energie. Fascinant, interesant si provocator... Recomand cu bucurie aceste cursuri... Incercati ceva nou, intr-un alt registru care sa va schimbe viziunea despre insasi existenta voastra!"

Inscrie-te la cursuri Yoga Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Yoga Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: