Cursuri Yoga Bucuresti - Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Yoga la Bodymind Balance - Descopera-ti echilibrul si armonia interioara prin Hatha, Yin si Vinyasa Yoga!

Cursuri Yoga Bucuresti

Hatha Yoga Bucuresti - Energie, tonus, relaxare!

Descopera cursurile de Hatha, Yin si Vinyasa Yoga alaturi de Alexandra, in fiecare Luni de la ora 20:30 si Miercuri de la ora 19:30!

La cursurile de Yoga experimentezi una dintre cele mai cunoscute metode de autocunoastere si dezvoltare personala!

Inscrie-te la curs

Cursuri Yoga la Bodymind Balance

Cursuri Yoga Bucuresti

Alexandra, instructoare acreditata la nivel international de Yoga Alliance, organizeaza cursuri de Hatha, Yin, Vinyasa si Yoga Nidra la studioul Bodymind Balance. Unele dintre clase sunt transmise in timp real online astfel incat sa te poti bucura de practica si in confortul propriei locuinte. Te invitam sa descoperi conexiunea dintre corp, minte si spirit la clasele de Yoga - in fiecare luni de la ora 20:30 si miercuri de la ora 19:30!

Despre Hatha Yoga - Origini si evolutie

Hatha este o sintagma ce provine din limba sanscrita si reprezinta dualitatea Soare (Ha) - Luna (tha), Yin - Yang, etc. Este o disciplina Yoga iar traditia hindusa spune ca Shiva este fondatorul acesteia. Hatha Yoga se refera la mai multe tipuri de exercitii fizice, numite asane (posturi), cu scopul de a imbunatati elasticitatea coloanei vertebrale, a pielii, a muschilor si a oaselor. Posturile au, de asemenea, rolul de a-ti deschide canalele energetice ale corpului, in special canalul central astfel incat sa te bucuri de o vitalitate sporita si o sanatate de fier.

Cu un caracter dual, Hatha Yoga este o cale de a realiza balansul fizic dintre puterea corpului si flexibilitatea lui precum si cel mental dintre efort si relaxare. Este o metoda foarte eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala cu foarte multe beneficii pentru corpul, mintea si spiritul tau!

Participa la cursuri Yoga Bucuresti! Iata cateva dintre beneficii:

  • Creste elasticitatea musculara si densitatea osoasa;
  • Elimina tesutul adipos in exces;
  • Imbunatateste sistemul circulator, ajutand la ameliorarea celulitei;
  • Creste flexibilitatea coloanei vertebrale;
  • Creste capacitatea de concentrare si relaxare;

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Cursuri Yoga Bucuresti - Tarife si oferte!

Practicam cu entuziasm Yoga iar de asta te convingi la clasele noastre de Hatha, Yin si Vinyasa Yoga! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Cursuri Yoga Bucuresti

Investitia pentru un singur curs "drop in" de Yoga este de 50 lei, abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 clase de Yoga este de 160 lei iar abonamentul (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 clase de Yoga/Pilates este de 240 lei!

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Yoga Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri (clase) Yoga Bucuresti:

Luni: 20:30 - 21:30 - Restorative Flow cu Alexandra;
Miercuri: 19:30 - 20:30 - Yoga Flow cu Alexandra.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Alexandra:

"Am inceput sa practic Yoga pentru a-mi imbunatati mobilitatea, pentru a ma relaxa si energiza. Cu timpul, cursurile de Yoga au devenit din ce in ce mai prezente in viata mea iar apoi am simtit sa impartasesc din experientele acumulate tuturor celor care isi doresc un stil de viata din ce in ce mai sanatos si echilibrat."

Descopera The Sanctuary

Cursuri Yoga Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Romulus - "Un alt fel de a preda Yoga, un mod unic de a impartasi o experienta intima, de a ma purta intr-o lume straina mie si totusi plina de culoare si de energie. Fascinant, interesant si provocator... Recomand cu bucurie aceste cursuri... Incercati ceva nou, intr-un alt registru care sa va schimbe viziunea despre insasi existenta voastra!"

Inscrie-te la cursuri Yoga Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Yoga Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: