Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti – Bodymind Balance by con Sabor

Cursuri Aerobic Fitness la Bodymind Balace – Energizeaza-te si revigoreaza-ti corpul prin Aerobic Fitness!

Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti

Aerobic Fitness Bucuresti - Accesibilitate, coordonare si eficienta!

Descopera saptamanal cursurile de Aerobic Fitness alaturi de Octavian, din luna Iulie 2018!

La cursuri descoperi o metoda vibranta, plina de energie si bunastare, care-ti ofera o experienta completa pentru minte si corp, intr-o atmosfera vesela si primitoare!

Inscrie-te la curs

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, cursurile de Aerobic Fitness sunt in pauza pana in luna Iulie 2018 intrucat Octavian este in recuperare medicala. Multumim pentru intelegere.

Cursuri Aerobic Fitness la Bodymind Balance

Octavian, instructor acreditat la nivel international de Asociatia Europeana de Fitness si de Ministerul Educatiei din Romania, organizeaza cursuri de Aerobic Fitness la studioul Bodymind Balance by con Sabor. Te invitam la studioul nostru, sa descoperi o disciplina corporala sanatoasa intr-un mediu vesel si plin de energie alaturi de Octavian in fiecare Luni si Miercuri de la ora 18:00 si Sambata de la ora 11:00!

Despre Aerobic Fitness

Antrenamentul de rezistenta aeroba denumit conventional Aerobic Fitness presupune exercitii ce implica marile grupe musculare intr-o activitate dinamica, ce cauzeaza o crestere a ritmului cardiac si dezvolta capacitatea corpului la efort sustinut.

In contexte sportive, Fitness-ul sau rezistenta aeroba reprezinta abilitatea de lucra, la o intensitate inalta pe parcursul unei bucati din ce in ce mai mari de timp. Acest lucru determina cresterea si mentinerea abilitatii organismului de a transporta sau de a folosi oxigenul in corp.

Antrenamentul aerob periodic influenteaza respiratia, circulatia sangvina si intensifica capacitatea de pompare a inimii. Practicarea acestei metode determina o scadere a nivelului hormonilor de stres precum si o imbunatatire a nivelului de colesterol si in acelasi timp previne osteoporoza si imbunatateste rezistenta osoasa.

Participa la cursurile de Aerobic Fitness Bucuresti! Iata cateva beneficii:

  • Imbunatateste fluxul sangvin si capacitatea de transport a oxigenului in sange;
  • Optimizeaza coordonarea corporala;
  • Dezvolta rezistenta aeroba si anaeroba;
  • Flexibilizeaza articulatiile;
  • Armonizeaza postura corporala.

Cursuri Aerobic Fitness Bodymind Balance - Momente speciale surprinse:

Practicam cu entuziasm Aerobic Fitness iar de asta te poti convinge la cursurile noastre! Te asteptam la studioul nostru creat special ca tu sa te simti in largul tau!

Investitia pentru un singur curs "Drop in" de Aerobic/Pilates/Dans este de 30 lei, abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de Aerobic Fitness de 100 lei iar abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri de Aerobic Fitness/Pilates/Dans este de 160 lei!

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte Bodymind Balance by con Sabor pe pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Aerobic Fitness Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri de Aerobic Fitness:

in luna Iulie 2018

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor si al cursurilor de dezvoltare personala Bodymind Balance!

Despre Octavian:

"Intotdeauna mi-am dorit sa lucrez cu oamenii, sa le pot oferi ceea ce am fost invatat la randul meu sa le impartasesc bucuria pentru viata si energia pe care ti-o ofera miscarea. Am descoperit cursurile de Aerobic acum cativa ani si observand starea de spirit a oamenilor mi-am dorit sa reusesc sa influentez pozitiv persoanele din jurul meu."

Cursuri Aerobic Fitness Bodymind Balance - Parerile cursantilor:

Inscrie-te la cursuri Aerobic Fitness Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga sau Cursuri Pilates.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Cursuri Aerobic Fitness Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: