Practice Party

Practice Party con Sabor - Vino sa dansam si sa petrecem impreuna, la studio, in fiecare vineri de la 20:30!

Ce este Practice Party?

De luni pana vineri, la studioul de dans, organizam cursuri de Salsa, Kizomba, Bachata, dansuri de societate si multe altele. Pornim distractia de la sfarsitul saptamanii, in fiecare vineri de la 20:30, cu o petrecere la studio, impreuna cu toti cursantii, instructorii si prietenii!

De ce iti recomandam sa participi la Practice Party?

Vei cunoaste colegii de grupa, instuctorii si dansatorii de la celelalte grupe;
Vei practica tot ceea ce ai invatat la cursurile din timplul saptamanii;
Vei dansa liber si la alegere, cu diferiti parteneri;
Corpul tau va arde peste 2000 de calorii in doar cateva ore de dans;
Vei progresa mai rapid si vei acumula mai multa experienta in dans.

Practice Party con Sabor - Momente speciale surprinse:

Practice Party con Sabor - Parerile cursantilor:

Alexandra“Imi place la Practice pentru ca este multa distractie si voie buna! Ma intalnesc cu toti colegii si exersam impreuna pasii de dans si figurile de la curs iar uneori inventam noi altele. Apreciez faptul ca atunci cand vreau sa repet "ceva ce nu imi iese" am pe cine sa intreb si are cine sa imi raspunda. De asemenea imi place atmosfera prietenoasa si senzatia de bucurie pe care o am de fiecare data cand ma aflu la studio.”

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Dans Irlandez – Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor, Cursuri Yoga sau Cursuri Particulare.

Inscrie-te la cursuri prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Practice Party con Sabor - Descopera cele mai recente postari de pe blog: