Dansatori evenimente Bucuresti

Dansatori evenimente con Sabor - Descopera pasiunea noastra pentru dans!

Participam cu placere la orice tip de evenimente, nationale sau internationale, unde suntem invitati si putem electriza atmosfera cu spectacolele noastre, sau sa organizam diverse dansuri de grup si cu invitatii de la eveniment! De asemenea, una dintre activitatile noastre preferate, este participarea la festivaluri si congrese nationale si internationale, unde urcam pe scena impreuna cu prietenii si instructorii faimosi din tara si din strainatate.

Prin spectacolele si momentele artistice create, transmitem tuturor, pasiunea noastra pentru muzica si dans.

Dansatori evenimente con Sabor - Momente speciale surprinse:

Scoala de dans con Sabor prin instructorii si dansatorii sai, iti pun la dispozitie mai multe genuri si stiluri de spectacole, de unde tu poti alege: Vals, Tango Argentinian, Kizomba, Bachata, Cha Cha, Disco, Salsa, Merengue, Rumba, Rock ā€˜nā€™ Roll, Swing, Dans Contemporan, Dans irlandez precum si Dansuri populare romanesti.
Contacteaza-ne, impreuna putem alege cel mai bun spectacol pentru evenimentul tau!

Cateva din momentele artistice sustinute de dansatorii con Sabor:

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Dans Irlandez ā€“ Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor, Cursuri Yoga sau Cursuri Particulare.

Dansatori evenimente Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: