Petrecere de Craciun con Sabor

Manuel Cursuri Salsa Bucuresti
Dansul, poarta catre o alta lume
24/02/2018
Alexandra Cursuri Clase Yoga Bucuresti
Weekend de Yoga la Busteni (2)
01/12/2018

Petrecere de Craciun con Sabor

Petrecere de Craciun con Sabor - Salsa, Kizomba, Bachata, Tango Argentinian, Dans contemporan Bucuresti

Petrecere de Craciun con Sabor

Eveniment cu specific de Salsa, Kizomba, Bachata, Tango Argentinian si Dans Contemporan organizat de scoala de dans con Sabor.

Sarbatorile de iarna reprezinta un prilej de bucurie pentru noi toti, atat prin succesiunea de evenimente in care ne revedem cu familia, prietenii si colegii pentru a celebra momentele speciale pe care le-am petrecut impreuna de-a lungul anului, cat si prilej de a oferi si de a primi cadouri, zambete si clipe frumoase.
Cu aceasta ocazie, organizam un eveniment inedit in care imbinam ritmurile afro-latino si contemporane ce se succed cu dinamism si entuziasm. Vibratia dansului va fi exprimata prin mai multe momente coregrafice de Salsa, Kizomba, Bacahta, Tango, Dans Contemporan si multe altele, pregatite special ca tu sa descoperi magia acestei arte!

Dansam pana dimineata, ne lasam purtati de ritmurile ademenitoare si expresive ce ne imbie auzul si ne misca corpul. Ne bucuram de buna dispozitie, libertatea si savoarea unica a clipelor calduroase in minunata familie con Sabor de-a lungul unei seri de neuitat. DJ Andu va avea grija ca alternanta ritmurilor (Kizomba, Salsa, Bachata, Cha Cha, Afro-House, popular, etc.) sa contureze mixul perfect pentru o petrecere de neuitat.

Stim cat de important este sa revedem cele mai amuzante, spectaculoase si emotionante momente ale petrecerii, de aceea avem incredere in viziunea fotografilor nostri care ne surprind mereu placut, dar si in Cabina Photo Coolblitz care ne sustine evenimentele.
Tot ce trebuie sa faci este sa zambesti, sa te bucuri de o seara de poveste si sa lasi restul in grija lor.

Cu siguranta deja esti curios sa descoperi ce coregrafii au pregatit anul acesta colegii si prietenii tai, fie ca ai mai fost alaturi de noi la Petrecerile de Craciun con Sabor fie ca ne-am cunoscut de curand:
Te invitam in acest cadru magic, in data de 15 decembrie, incepand cu ora 21:30 la Alessia Dance Studio situat in Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7 – in incinta Apaca, sa ne bucuram impreuna de o seara de poveste!

Iti prezentam in clipul de mai jos cateva momente surprinse la petrecerile noastre de anii trecuti:

Te asteptam, cu mic, cu mare, la cel mai frumos eveniment de anul acesta iar pentru inscrieri te invitam sa completezi formularul de pe pagina de Contact pentru a-ti confirma inscrierea si a iti oferi toate detaliile legate de eveniment.