Petrecere la piscina

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti cu Lucian Stan
Tango si cele cinci oglinzi (V)
18/06/2017
Alexandra Cursuri Clase Yoga Bucuresti
Calatorie spirituala (Yoga) in India
29/12/2017
Cursuri Tango Argentinian Bucuresti cu Lucian Stan
Tango si cele cinci oglinzi (V)
18/06/2017
Alexandra Cursuri Clase Yoga Bucuresti
Calatorie spirituala (Yoga) in India
29/12/2017

Petrecere la piscina

Eveniment cu specific de Salsa, Kizomba, Bachata, Yoga si Pilates organizat de scoala de dans con Sabor

Vara este anotimpul in care ne bucuram cel mai mult de razele soarelui, de miresme imbietoare, de senzatia racoritoare a apei si de timpul petrecut impreuna cu familia si prietenii.
Te invitam sambata 15 iulie, incepand cu ora 09:00 la una dintre cele mai inedite petreceri de anul acesta ce se desfasoara intr-o locatie privata (Mansion 4 You – Strada Valea Pasarii nr. 1 – Otopeni), in apropierea Bucurestiului, unde ne vom distra pana la apusul soarelui si dincolo de el!

Pornim ziua intr-un mod armonios si sanatos prin cursurile de Hatha Yoga Flow si Pilates sustinute de Alexandra iar apoi, ne mutam pe malul piscinei la plaja iar doritorii pot dansa pe cele mai frumoase ritmuri de Salsa, Kizomba, Bachata si multe altele pe ringul special amenajat.
Dupa lasarea serii continuam petrecerea in interior unde inotam, mergem la sauna, dansam, socializam si ne jucam diverse jocuri de societate (Catan, Twister, Activity, Go, Table, Rummy, Monopoly, etc.).
Te asteptam sa petrecem impreuna o zi si o noapte plina de relaxare, buna dispozitie, dans si multe alte activitati pe malul piscinei!

Gazda petrecerii noastre din acest an este Mansion 4 You, un club situat in Otopeni, in imediata vecinatate a aeroportului Henri Coanda ce ne ofera intimitate printr-un amplasament deosebit si discret. Locatia este de tip lounge club cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane si are o curte superba de peste 1500mp ce este amenajata cu gazon, diversi copaci si piscina exterioara luminata.
In interior avem parte de piscina incalzita, sauna, ring de dans, lounge, bar, sonorizare profesionala, lasere, jocuri de lumini, masina de fum.

Transportul il vom face cu masinile personale, ne vom grupa si vom imparti costul combustibilului iar masinile le vom parca in parcarea publica spatioasa din imediata vecinatate a complexului.

Pentru inscrieri te invitam sa completezi formularul de pe pagina de Contact pentru a-ti confirma telefonic inscrierea si a iti oferi toate detaliile legate de eveniment.

Atentie, locuri limitate!