Weekend de Yoga la Sarata-Monteoru

Alexandra Cursuri Yoga Bucuresti

Weekend de Yoga la Sarata-Monteoru

Weekend cu specific de Yoga organizat de Alexandra.

Cu siguranta, daca ai participat la unul dintre weekendurile organizate de mine, iti doresti sa repeti experienta, iar daca nu esti inca hotarat, iti prezint mai jos propunerea mea.

Te invit la inceputul lunii august, sa petrecem impreuna un weekend special, departe de rutina, ganduri si cotitian! In perioada 3-5 august (de vineri pana duminica) in apropierea orasului Buzau (zona Sarata-Monteoru), ne vom bucura de un weekend plin de Yoga, bai in piscina, relaxare, liniste si armonie.
Unitatea de cazare propusa pentru acest weekend este Vila Olga, o locatie de poveste, prevazuta cu piscina si din gradina careia poti admira padurea, delurile din imediata vecinatate si te poti bucura de aerul puternic ionizat negativ care este foarte benefic (destresare si ameliorare afectiuni tiroidiene). Pe durata weekendului, gazdele ne vor pregati un meniu cu produse ovo-lacto vegetariene ce provin, pe cat posibil, de la producatorii locali.

Ce vom face?

Vom practica diferite posturi corporale specifice de Yoga, tehnici de meditatie si de Pranayama, ne vom (re)conecta cu corpul, cu propriile simturi, cu respiratia si cu natura. De asemenea, dezvoltam, tonusul muscular, forta interioara, elasticizarea si indrepta coloanei vertebrale precum si echilibrul fizic, mental si emotional. Pe langa cele amintite mai sus, iti propun cateva exercitii de constientizare a respiratiei si cateva jocuri de autocunoastere personala.

Programul detaliat al weekendului:
Vineri:
16:30 – 19:30 – Receptie, cazare si networking;
19:30 – 20:30 – Cina;
21:00 – 22:30 – Yin-Yang Rebalance Flow.
Sambata:
08:00 – 09:30 – Hatha Vinyasa Yoga Flow;
09:30 – 10:30 – Micul Dejun;
10:30 – 19:30 – Piscina;
19:30 – 20:30 – Cina;
21:00 – 22:30 – Nidra Yoga cu boluri tibetane.
Duminica:
08:00 – 09:30 – Pranayama & Traditinional Hatha Flow;
09:30 – 10:30 – Micul Dejun;
10:30 – 15:00 – Piscina;
15:00 Vizita la Vulcanii Noroiosi si Babele de la Ulmet.

Transportul il vom face cu masinile personale, ne vom grupa si vom imparti costul combustibilului.

Pentru inscrieri te invit sa completezi formularul de pe pagina de Cursuri Yoga pentru a te putea contacta si confirma telefonic inscrierea, a-ti oferi toate detaliile legate de plecare, impartire pe masini, in camere si investitia pentru acest weekend.

Atentie, locuri limitate!
Locuri libere: 19