Weekend de Yoga la Busteni (2)

Alexandra Cursuri Clase Yoga Bucuresti

Weekend de Yoga la Busteni (2)

Eveniment cu specific de Yoga organizat de Alexandra.

Buna, daca ai participat la o tabara de Yoga organizata de mine, sigur iti doresti sa repeti experienta, iar daca nu esti inca hotarat, iti prezint propunerea mea:

In luna noiembrie, in perioada 16-18 (de vineri pana duminica), am placerea de a te invita intr-un un weekend aparte in Busteni, departe de zgomotul gandurilor, rutina zilnica si cotidian. In cele cateva zile pe care le vom petrece impreuna, ne vom bucura corpul, mintea si sufletul cu exercitii de Yoga, un pesiaj minunat, relaxare, liniste si armonie.

Unitatea de cazare propusa anul acesta este Pensiunea Steaua Nordului – situata in apropierea Castelului Cantacuzino, o vila de poveste de pe terasa careia poti admira atat Masivul Caraiman cat si Partia Kalindaru si te poti energiza cu aerul puternic oxigenat si ionizat negativ foarte benefic pentru organism. Pe durata weekendului, gazdele ne vor pregati un meniu ovo-lacto-vegetarian cu produse ce provin, pe cat posibil, de la producatorii locali.

Ce vom face?

Vom practica diferite posturi corporale (asane) specifice de Yoga, tehnici de meditatie si de Pranayama si ne vom (re)conecta cu corpul, propriile simturi, respiratia si natura. De asemenea, vom dezvolta tonusul muscular, forta interioara si vom spori elasticitatea coloanei vertebrale, echilibrul fizic, mental si emotional. Pe langa cele amintite mai sus, vom experimenta diverse exercitii de constientizare a respiratiei precum si cateva jocuri de autocunoastere.

Programul detaliat al taberei:
Vineri:
16:00 – 18:00 – Receptie, cazare si networking;
19:30 – 20:30 – Cina;
21:00 – 22:00 – Yoga Nidra.
Sambata:
09:30 – 11:00 – Micul dejun;
11:30 – 13:00 – Vinyasa Flow;
19:30 – 20:30 – Cina;
21:00 – 22:30 – Pilates si Yin Yoga.
Duminica:
09:30 – 11:00 – Micul dejun;
11:30 – 13:00 – Hatha Flow anti-aging;
14:00 – 16:00 – Vizitat Castelul Cantacuzino / Manastirea Caraiman / Casa Memoriala “Cezar Petrescu”.

Transportul il vom face cu masinile personale, ne vom grupa si vom imparti costul combustibilului.

Pentru inscrieri te invit sa completezi formularul de pe pagina de Cursuri pentru a te putea contacta si confirma telefonic inscrierea, a-ti oferi toate detaliile legate de plecare, impartire pe masini, in camere si investitia pentru acest weekend.

Te astept, cu drag!

Atentie, locuri limitate!
Locuri libere: 4