Cursuri Tango Argentinian Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Descopera si experimenteaza cel mai pasional stil de dans!

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Primul curs de Tango Argentinian ti-l oferim cadou!

Danseaza primii pasi de Tango Argentinian cu Lucian Stan in fiecare seara de Luni, de la ora 19:00!

La cursurile de Tango Argentinian descoperi cel mai pasional stil de dans si te bucuri de libertatea miscarilor! In plus iti faci o multime de prieteni!

Inscrie-te la curs

Cursuri Tango Argentinian la con Sabor

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Cursurile de Tango Argentinian completeaza lista cursurilor de dans predate la scoala noastra si ofera curiosilor oportunitatea de a invata un stil deosebit. Tangoul Argentinian presupune o conduita in dans, o exprimare sincera a emotiilor si un respect aparte pentru partener(a).

Tango Argentinian - Origini si evolutie

Tangoul Argentinian s-a nascut in suburbiile orasului Buneos Aires la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Acestea adaposteau un numar foarte mare de emigranti de pe toate continentele. Desi muzica de Tango era una foarte simpla, versurile exprimau bucuriile, iubirile si tristetiile locuitorilor. La inceputuri muzica a fost cantata cu instrumente portabile: chitara, vioara iar apoi a fost introdus bandoneonul, instrument adus in Argentina la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Sunetul bandoneonului este asociat de multe persoane cu sunetul tangoului.

Initial dansul era simplu si monoton si se dansa pe strazi, in baruri sau bordeluri. Ulterior Tangoul a devenit foarte popular in marile capitale europene si in Statele Unite apoi s-a reintors in Argentina cu un statut nou, stilul fiind unul mult mai rafinat.

La cursurile de Tango Argentinian experimentam pasi simpli, miscari spectaculoase si imbinam elementele de tehnica cu cele de practica, adaptandu-le la muzica.

Cateva motive sa participi la cursuri Tango Argentinian Bucuresti

  • Te ajuta sa-ti dezvolti increderea in tine;
  • Iti ofera posibilitatea sa-ti dezvolti latura creativa;
  • Cunosti o multime de persoane si poti lega noi prietenii.

Pe langa aceste avantaje majore, exista mult mai multe motive pentru care dansul este recomandat indiferent de varsta. Participa la cursurile de Tango Argentinian si iti vei pastra o stare mentala pozitiva si un tonus muscular de invidiat!

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Momente speciale surprinse

Primul curs de Tango Argentinian ti-l oferim cadou!

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de Tango Argentinian con Sabor. Te asteptam chiar de astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul de 4 cursuri Tango Argentinian con Sabor (de nivel incepator sau intermediar) este de 100 lei/luna pentru adulti iar pentru elevi si studenti este 80 lei/luna. Investitia in abonamentul de 8 cursuri Tango Argentinian con Sabor este de 160 lei/luna pentru adulti iar pentru elevi si studenti este de 120 lei/luna. Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Tango Argentinian Bucuresti:

Cursuri Tango Argentinian cu Lucian Stan de nivel incepator – Luni: 19:00-20:20;
Cursuri Tango Argentinian cu Lucian Stan de nivel intermediar – Luni: 20:30-21:50.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor con Sabor!

Despre Lucian Stan si Tangoul Argentinian:

“Consider ca inceputul este FOARTE important: imi amintesc si acum de impactul puternic al primei lectii de dans si de placerea dansului de societate. Munca personala se bazeaza pe 3 directii: danseaza, descopera si dezvolta! Descoperirile si epifaniile personale din dans se imbina complementar cu o formare academica alaturi de cei mai buni dansatori de dans sportiv din lume. Din 2005 sunt prezent in toata activitatea tanguera romaneasca, fiind un promotor activ al acesteia si cel dintai care sustine ca Tangoul Argentinian i-a schimbat viata. Impreuna cu alti pionieri, am fost organizator al celor mai mari evenimente de tango din Romania: Bucharest Tango Encuentro Festival, Tabara de Tango nationala, Bucharest Tango Marathon, proiecte publice sau personale si actiuni caritabile. Din 2008 merg anual la Buenos Aires pentru a aprofunda fenomenul tango “traditional” si morfologia acestuia, si a crea o punte de legatura Romania-Argentina.”

“Am participat la Campionatele Europene de Tango Argentinian din Roma – iulie 2014 si la Campionatul Mondial de Tango Argentinian din Buenos Aires – august 2014, sectiunea Tango Escenario. Considerand ca daruind, vei dobandi, Tangoul pe care personal il predau se bazeaza pe o filosofie simpla: “1+1=1″. Tangoul Argentinian este o calatorie in DOI, in care initial se pleaca individual in cautarea secretelor dansului, ca in final sa se ajunga impreuna, in cuplu, la cea mai frumoasa destinatie: TU insuti/insati, unic, fata in fata cu un alt TU unic!”

Cursuri Tango Argentinian con Sabor - Parerile cursantilor:

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Inscrie-te la cursuri Tango Argentinian Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Cursuri Tango Argentinian Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: