Cursuri Salsa Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Salsa con Sabor - Danseaza pe ritmuri de Salsa si bucura-te de energia muzicii latino!

Cursuri Salsa Bucuresti

Primul curs de Salsa ti-l oferim cadou!

Danseaza primii pasi de Salsa si Bachata cu Luana si Bogdan, in fiecare Miercuri de la ora 20:30 si Sambata de la ora 12:00!

La cursurile de Salsa te deconectezi de rutina zilnica, te distrezi pe ritmuri latino si iti faci o multime de prieteni noi!

Inscrie-te la curs

Cursuri Salsa con Sabor

Cursuri Salsa Bucuresti

Stilul de dans Salsa incepe cu pasii de baza, modul de a transfera corect greutatea, ordinea pasilor si realizarea sincopei specifice stilului. Urmeaza cateva intoarceri, pasi mai complicati, iar totul capata sens cand incepem sa dansam in pereche. Pas cu pas, figurile simple cu schimbare de locuri intre parteneri devin din ce in ce mai complicate, adaugand rasuciri, intoarceri si schimbari de maini. Astfel, la finalul primelor luni de cursuri Salsa, reusim sa formam o baza solida pe care putem sa adaptam, sa modelam si sa personalizam dansul, pastrand specificul lui si comunicarea cu partenerul. Participa la cursurile Salsa con Sabor, descopera Salsa New York Style si invata sa te misti pe ringul de dans in armonie cu muzica.

Ce este Salsa?

Ca gen muzical, Salsa este un termen general ce se refera la un amestec de ritmuri sud-americane (Son Montuno, Guaracha, Cha Cha Cha, Mambo, Bolero) cu diferite influente (Bomba, Plena, Cumba, Latin Jazz). Termenul de Salsa a fost inregistrat, raspandit si comercializat la mijlocul anilor 1970 in New York.

Ca stil de dans, Salsa este cel mai raspandit stil latino social si se imparte in cateva sub-stiluri: New York (sau on 2), Los Angeles (sau on 1), Cuban, Portorican, Colombian.

Cateva motive sa participi la cursuri Salsa! De ce dansul iti imbunatateste stilul de viata?

Dansul este una dintre activitatile care atrag cele mai multe beneficii pentru sanatatea mintii si a corpului. Iata cateva motive sa intri in studioul de dans chiar astazi:

  • Te bucuri de o energie sporita datorita imbunatatirii metabolismului;
  • Te mentii in forma zi dupa zi si pleci acasa zambind;
  • Te relaxezi si uiti de griji inca de la primele cursuri Salsa;
  • Iti dezvolti o coordonare mai buna;
  • Cunosti o multime de oameni noi cu care poti socializa si lega prietenii.

Cursuri Salsa con Sabor - Momente speciale surprinse in studio si la petreceri:

Primul curs de Salsa ti-l oferim cadou!

Dansam si ne distram zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de Salsa con Sabor. Te asteptam chiar astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul de cursuri Salsa con Sabor este de 140 lei/luna pentru adulti iar pentru elevi si studenti este de 110 lei/luna. Afla toate beneficiile membrilor con Sabor in pagina de Tarife si Oferte!

Program cursuri Salsa Bucuresti

Cursuri Salsa Bucuresti

Te invatam cu entuziasm Salsa si te asteptam la studioul nostru creat special pentru ca tu sa te simti in largul tau! In continuare gasesti programul saptamanal de cursuri Salsa:

Cursuri Salsa de nivel incepator - Miercuri: 20:30 - 21:50;
Cursuri Salsa de nivel intermediar - Joi: 20:30 - 21:50;
Cursuri Salsa de nivel inter-avansat: - in curand.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor con Sabor!

Cursuri Salsa con Sabor - Parerile cursantilor:

Alexandra - "M-am bucurat foarte tare cand am descoperit cursurile de Salsa. Dansul ma ajuta sa ma mentin in forma si sa imi exersez creativitatea. Treptat, pentru mine s-a transformat intr-un stil de viata si cu greu reusesc sa trec peste o saptamana fara macar o iesire in club sau o prezenta la cursuri. A fost o adevarata provocare sa ma las condusa de baieti, dar acum nu imi pare rau."

Andrei - "Acum cateva luni am aterizat in studioul con Sabor unde am invatat pasii de baza din Salsa si alte stiluri latino. M-am speriat putin la inceput, am crezut ca nu o sa fac asa ceva nici in ruptul capului. Ei bine, dupa doar cateva cursuri mi-am schimbat parerea. Datorita modului in care sunt explicati pasii si figurile la cursurile de Salsa, momentele de veselie si energie de care ma bucur in fiecare saptamana, cu fiecare clipa petrecuta acolo, sunt un tip mult mai sociabil, leg prietenii mult mai usor si sunt, in general, mai vesel."

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Dans Irlandez – Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor, Cursuri Yoga sau Cursuri Particulare.

Inscrie-te la cursuri Salsa Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Cursuri Salsa Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: