Cursuri Kizomba Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Kizomba con Sabor - Experimenteaza cel mai in voga stil de dans al momentului, chiar de astazi!

Cursuri Kizomba Bucuresti

Primul curs de Kizomba ti-l oferim cadou!

Danseaza primii pasi de Kizomba si Bachata cu Alexandra si Octavian, in fiecare marti si joi, de la ora 20:40!

La cursurile noastre de Kizomba, descoperi cel mai in voga stil de dans si te bucuri de eleganta si simplitatea miscarilor intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa!

Inscrie-te la curs

Ce este Kizomba?

Cursuri Kizomba Bucuresti

Kizomba este un ritm african ce s-a dezvoltat in Angola la sfarsitul anilor ’70. Fiind nascuta pe un continent cu istorie muzicala efervescenta, Kizomba este rezultatul unei evolutii: generatiile tinere, ascultand muzica traditionala numita “Semba”, au simtit ca acesteia ii lipseste ceva, o tenta moderna. Adaugand percutie electronica cu un ritm lent si foarte senzual, a luat nastere Kizomba.

Pe parcursul anilor, Kizomba s-a dezvoltat si s-a raspandit la nivel mondial ca un gen de muzica ce surprinde urechea si un dans ce iti imbratiseaza sufletul, de aceea este numit si Tangoul Angolez.

Atunci cand danseaza Kizomba, partenerii au parte de o experienta unica: stau apropiati unul de celalalt, descopera senzualitatea si gasesc o noua dimensiune in a conduce si a fi condus. Kizomba este un dans care creeaza o conexiune aparte intre parteneri.

Cursuri Kizomba Bucuresti - Descopera legatura dintre muzica si dans!

La cursurile Kizomba con Sabor, iti creezi propriul stil de dans! Punem accent pe intelegerea ritmului si adaptarea figurilor in functie de linia melodica, cat si pe comunicarea intre parteneri, in timpul dansului. Cand spunem cursuri Kizomba, ne gandim la dezvoltarea perceptiei, a simtului artistic si a creativitatii printr-un dans al armoniei si comunicarii.

Bucura-te de cursurile de Kizomba con Sabor! Cateva motive sa pasesti in studio:

Dansul este una dintre cele mai benefice activitati pentru sanatatea corpului si a mintii. Te ajuta sa:

  • Te relaxezi si sa te deconectezi de la rutina zilnica;
  • Iti dezvolti echilibrul corpului;
  • Iti imbunatatesti postura corporala;
  • Te mentii in forma;
  • Te bucuri de o vitalitate sporita.

Cursuri Kizomba con Sabor - Momente speciale surprinse in studio si la petreceri:

Primul curs de Kizomba ti-l oferim cadou!

Dansam si ne distram zi de zi iar de asta te convingi la cursurile noastre de Kizomba si la Practice Party-ul tematic saptamanal. Te asteptam chiar de astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri Kizomba con Sabor (de nivel incepator sau intermediar) este de 100 lei pentru adulti iar pentru elevi si studenti este 80 lei. Investitia in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri Kizomba con Sabor (sau alte dansuri) este de 160 lei pentru adulti iar pentru elevi si studenti este de 120 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor in pagina de Tarife si oferte!

Filmari de la cursurile si momentele artistice de Kizomba:

Program cursuri Kizomba Bucuresti

Cursuri Kizomba Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Kizomba Bucuresti:

Modul Introductiv de Bachata si Kizomba - Marti si Joi 20:40;
Modul Basic (nivel intermediar) de Kizomba si Bachata - Marti si Joi: 19:35 - 20:35;
Cursuri Kizomba de nivel intermediar - Joi: 20:40 & Vineri: 19:00 - 20:20.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans con Sabor!

Cursuri Kizomba con Sabor - Parerile cursantilor:

Alexandra“Ador cursurile de Kizomba! Acesta este dansul meu preferat iar atunci cand aud si dansez Kizomba ma cupride un sentiment de liniste. Imi place foarte tare ca in timpul dansului se creeaza o conexiune unica intre parteneri iar eu ma simt protejata si feminina.”

Andrei“Cand dansez Kizomba, pun in practica celebra fraza: ‘Dance like nobody is watching’. Ma simt liber, natural. Simt ca eu, impreuna cu fata cu care dansez, respectam cu ajutorul pasilor cultura si originile dansului. Uneori ma simt, pret de 3 minute in Angola, desi nu stiu cum e acolo si n-am vazut nici macar o poza… Nu conteaza ce spun versurile melodiei, nu le ascult, pur si simplu traiesc melodia si incerc sa comunic cu partenera mea prin conexiunea aceea, prin condus si miscari naturale. Modul in care e predata Kizomba, aici la con Sabor, mi se pare destul de simplu si special. Oamenii sunt deosebiti si ma fac sa ma simt dansator. Recomand cursuri Kizomba con Sabor oricui, oriunde cu oricine, va garantez ca o sa simtiti ceva nou si frumos!”

Camelia“Atunci cand dansez Kizomba, inchid ochii si ma simt intr-o alta lume, doar eu si partenerul meu de dans. Sunt relaxata si linistita iar in momentul in care se termina melodia, ma opresc, deschid ochii si imi dau seama ca am revenit din lumea mea de basm. De multe ori nici nu realizez cat de repede a trecut timpul iar cele 3-4 minute ale melodiei au fost doar cateva secunde. Atunci parca as dansa fara sa ma mai opresc… E un sentiment pe care nu-l pot explica, o sa-l puteti intelege doar atunci cand veti dansa…”

Inscrie-te la cursuri Kizomba Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com!

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Kizomba Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: