Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Danseaza pe muzica ta preferata si exprima-te liber!

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Experimenteaza libertatea miscarilor in armonie cu tine!

Descopera primii pasi din Dansul Contemporan alaturi de Corina la noul modul introductiv, din 17 septembrie, in fiecare Marti, de la ora 18:30!

La cursurile noastre de Dans Contemporan te bucuri de cel mai creativ stil de dans si de libertatea miscarilor intr-un cadru pozitiv si relaxat!

Inscrie-te la curs

Dansul Contemporan este:

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

unul dintre cele mai populare stiluri de dans ce combina elemete din dansul modern si cel clasic, intr-o viziune contemporana. Stilul este intr-o constanta evolutie inca de la mijlocul secolului al XX-lea si este caracterizat printr-un repertoriu vast de miscari ce apartine fiecarui coregraf in parte. Se danseaza solo, in pereche sau in grup ca interpretare libera (improvizatie) sau coregrafica.
Cursurile noastre sunt structurate pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Dans Contemporan la con Sabor:

Am creat pentru tine un intreg univers al dansului contemporan, foarte bine strucuturat, pe care te invitam sa-l descoperi la cursurile noastre, indrumat de Corina Aldea si Szasz Levente (Levi).
La cursurile de dans contemporan gasesti intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explicam diferite tehnici de miscare sau de coordonare. Pe langa elementele tehnicii de baza, invatam sa ne cunoastem corpul, sa-l antrenam, sa-i descoperim limitele si cum le putem depasi, acestia find primii pasi care ne ajuta sa atingem estetica si libertatea necesara in dans.

Mai multe motive sa participi la cursuri de Dans Contemporan chiar de astazi:

Prin metodele dezvoltate de instructorii nostri, cursurile de Dans Contemporan sunt menite sa-ti dezvolte creativitatea, versatilitatea miscarilor, dezvoltarea ritmului si o mai buna constientizare personala. Descopera mai jos principalele motive pentru care sa participi la cursurile noastre de Dans Contemporan:

  • Dezvoltam simtul ritmic, atentia asupra spatiului si a felului in care ne miscam in el;
  • Oxigenam sistemul muscular si imbunatatim reflexele;
  • Prin diverse exercitii reglam postura, atitudinea corporala si readucem sentimentul increderii personale;
  • Comunicam, invatam unii de la altii si lasam corpurile sa vorbeasca prin dans.

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Momente speciale surprinse

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Tarife si Oferte:

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de dans contemporan con Sabor. Te asteptam chiar de astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de dans contemporan con Sabor este de 100 lei iar in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri de dans contemporan (sau alte dansuri) este de 160 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Dans Contemporan Bucuresti:

Cursuri Dans Contemporan cu Corina - Modul 12 clase Intro - Marti: 18:30 - 19:30 - * din 17 septembrie;
Cursuri Dans Contemporan Basic (nivel intermediar) - Vineri: 19:00 - 20:20.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala prin miscare con Sabor!

Despre Levi (Szasz Levente) si dansul contemporan:

Levi si-a inceput cariera de dansator profesionist si coregraf inca din 2005 si a participat la numeroase spectacole nationale si internationale precum: “Jazzy Tarrot”, “OuiBaDa”, “Depeche Dance”, “Rebecca” si multe altele. Cu siguranta l-ai urmarit si pe micul ecran alaturi de trupele de balet “Romania Danseaza” si “X-Factor”, Teatru de Opereta si Musical "Ion Dacian". Levi sustine cursurile de dans contemporan la scoala de dans con Sabor. La cursuri creaza intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explica diferite miscari, rotiri sau pozitii in cadrul exercitiilor..

Despre Corina Aldea si dansul contemporan:

Corina Aldea a inceput sa danseze inca din copilarie si s-a urcat pe primele marile scene de Balet inca din anul 2003, fiind balerina Teatrului National de Opereta Ion Dacian si a Operei Nationale.
Dorinta de a impartasi arta dansului a adus-o in sala de dans ca Profesor de Balet si dans contemporan in mai multe scoli atat din Viena - Studio an der Wien si Move on dance center - cat si din Romania - Paradisul verde Sport&Spa, Ella Musica si con Sabor. Corina va asteapta, cu drag si entuziasm, sa descoperiti dansul contemporan, la cursurile sustinute de ea in cadrul scolii noastre de dans.

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Parerile cursantilor:

Simina“Dansul contemporan imi ofera libertatea de care am nevoie pentru a face fata realitatii! Am ales dansul contemporan pentru ca sunt intr-o perioada de experimentare a mai multor stiluri de dans. Imi place non-conformismul abordarii acestui stil, faptul ca se lucreaza mult cu elementele de personalitate a dansatorilor, ca se stimuleaza auto-cunoasterea. In acelasi timp, cursurile de dans sunt si o forma alternativa de terapie. Studioul de dans e ca o lume paralela, in care grijile zilnice nu au loc.”

Inscrie-te la cursuri Dans Contemporan Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Balet copii, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog:

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other