Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Danseaza pe muzica ta preferata si exprima-te liber!

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Primul curs de Dans Contemporan ti-l oferim cadou!

Descopera Dansul Contemporan alaturi de Levi, in fiecare Marti si Joi de la ora 19:00!

La cursurile de Dans Contemporan experimentezi cel mai creativ stil de dans si te bucuri de libertatea miscarilor! In plus iti faci o multime de prieteni!

Inscrie-te la curs

Incepand cu data de 2 mai 2017, cursurile de dans contemporan se desfasoara in studioul Art Shape Bucuresti - Intrarea Victor Eftimiu nr. 2, sector 1 - Reper: Sala Palatului.

Dansul Contemporan este:

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

unul dintre cele mai populare stiluri de dans ce combina elemete din dansul modern si cel clasic, intr-o viziune contemporana. Stilul este intr-o constanta evolutie inca de la mijlocul secolului al XX-lea si este caracterizat printr-un repertoriu vast de miscari ce apartine fiecarui coregraf in parte. Se danseaza solo, in pereche sau in grup ca interpretare libera (improvizatie) sau coregrafica.
Cursurile noastre sunt structurate pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Dans Contemporan la con Sabor

Am creat pentru tine un intreg univers al dansului contemporan, foarte bine strucuturat, pe care te invitam sa-l descoperi la cursurile noastre, indrumat de Raluca Nicolae (Luca) si de Levente Szasz (Levi).
La cursurile de dans contemporan gasesti intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explicam diferite tehnici de miscare sau de coordonare. Pe langa elementele tehnicii de baza, invatam sa ne cunoastem corpul, sa-l antrenam, sa-i descoperim limitele si cum le putem depasi, acestia find primii pasi care ne ajuta sa atingem estetica si libertatea necesara in dans.

Mai multe motive sa participi la cursuri de Dans Contemporan chiar de astazi:

Prin metodele dezvoltate de instructorii nostri, cursurile de Dans Contemporan sunt menite sa-ti dezvolte creativitatea, versatilitatea miscarilor, dezvoltarea ritmului si o mai buna constientizare personala. Descopera mai jos principalele motive pentru care sa participi la cursurile noastre de Dans Contemporan:

  • Dezvoltam simtul ritmic, atentia asupra spatiului si a felului in care ne miscam in el;
  • Oxigenam sistemul muscular si imbunatatim reflexele;
  • Prin diverse exercitii reglam postura, atitudinea corporala si readucem sentimentul increderii personale;
  • Comunicam, invatam unii de la altii si lasam corpurile sa vorbeasca prin dans.

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Momente speciale surprinse

Primul curs de Dans Contemporan ti-l oferim cadou!

Dansam si ne distram zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de Dans Contemporan con Sabor. Te asteptam chiar astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul de cursuri Dans Contemporan con Sabor este de 140 lei/luna pentru adulti iar pentru elevi si studenti este 110 lei/luna. Afla toate beneficiile membrilor con Sabor in pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Dans Contemporan Bucuresti:

Cursuri Dans Contemporan cu Levi de nivel incepator – Marti si Joi: 19:00-20:30.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala con Sabor!

Despre Levi si Dansul Contemporan:

Levi si-a inceput cariera de dansator profesionist si coregraf inca din 2005. A participat la numeroase spectacole nationale si internationale precum: “Jazzy Tarrot”, “OuiBaDa”, “Depeche Dance”, “Rebecca” si multe altele. Cu siguranta l-ati urmarit si pe micul ecran alaturi de trupele de balet “Romania Danseaza” si “X-Factor”.

Cursuri Dans Contemporan con Sabor - Parerile cursantilor:

Simina“Dansul contemporan imi ofera libertatea de care am nevoie pentru a face fata realitatii! Am ales dansul contemporan pentru ca sunt intr-o perioada de experimentare a mai multor stiluri de dans. Imi place non-conformismul abordarii acestui stil, faptul ca se lucreaza mult cu elementele de personalitate a dansatorilor, ca se stimuleaza auto-cunoasterea. In acelasi timp, cursurile de dans sunt si o forma alternativa de terapie. Studioul de dans e ca o lume paralela, in care grijile zilnice nu au loc.”

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Irlandez – Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor, Cursuri Yoga sau Cursuri Particulare.

Inscrie-te la cursuri Dans Contemporan Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: