Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Scoala de dans Art Shape

Cursuri Dans Contemporan Art Shape - Danseaza pe muzica ta preferata si exprima-te liber!

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Experimenteaza libertatea miscarilor in armonie cu tine!

Descopera primii pasi din Dansul Contemporan alaturi de Loredana, din 28 septembrie, in fiecare Vineri de la ora 19:00!

La cursurile noastre de Dans Contemporan te bucuri de cel mai creativ stil de dans si de libertatea miscarilor intr-un cadru pozitiv si relaxat!

Inscrie-te la curs

Cursurile de dans contemporan se desfasoara in studioul Art Shape Bucuresti - Intrarea Victor Eftimiu nr. 2, sector 1 - Reper: Sala Palatului, Apanova, Hotel Opera.

Dansul Contemporan este:

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

unul dintre cele mai populare stiluri de dans ce combina elemete din dansul modern si cel clasic, intr-o viziune contemporana. Stilul este intr-o constanta evolutie inca de la mijlocul secolului al XX-lea si este caracterizat printr-un repertoriu vast de miscari ce apartine fiecarui coregraf in parte. Se danseaza solo, in pereche sau in grup ca interpretare libera (improvizatie) sau coregrafica.
Cursurile noastre sunt structurate pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Dans Contemporan la Art Shape:

Am creat pentru tine un intreg univers al dansului contemporan, foarte bine strucuturat, pe care te invitam sa-l descoperi la cursurile noastre, indrumat de Raluca Nicolae (Luca), Loredana Badica si Vlad Benescu (Beny).
La cursurile de dans contemporan gasesti intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explicam diferite tehnici de miscare sau de coordonare. Pe langa elementele tehnicii de baza, invatam sa ne cunoastem corpul, sa-l antrenam, sa-i descoperim limitele si cum le putem depasi, acestia find primii pasi care ne ajuta sa atingem estetica si libertatea necesara in dans.

Mai multe motive sa participi la cursuri de Dans Contemporan chiar de astazi:

Prin metodele dezvoltate de instructorii nostri, cursurile de Dans Contemporan sunt menite sa-ti dezvolte creativitatea, versatilitatea miscarilor, dezvoltarea ritmului si o mai buna constientizare personala. Descopera mai jos principalele motive pentru care sa participi la cursurile noastre de Dans Contemporan:

  • Dezvoltam simtul ritmic, atentia asupra spatiului si a felului in care ne miscam in el;
  • Oxigenam sistemul muscular si imbunatatim reflexele;
  • Prin diverse exercitii reglam postura, atitudinea corporala si readucem sentimentul increderii personale;
  • Comunicam, invatam unii de la altii si lasam corpurile sa vorbeasca prin dans.

Cursuri Dans Contemporan Art Shape - Momente speciale surprinse

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Tarife si Oferte:

Dansam si ne bucuram de momente speciale zi de zi iar de asta te convingi la cursurile de dans contemporan Art Shape. Te asteptam chiar de astazi la studioul de dans!

Investitia in modulul de Dans Contemporan Intro (10 cursuri) este de 180 lei.
Investitia in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 4 cursuri de dans contemporan Art Shape este de 100 lei iar in abonamentul lunar (valabil 30 de zile calendaristice) de 8 cursuri de dans contemporan (sau alte dansuri) este de 160 lei.

Afla despre toate tipurile de abonamente si oferte con Sabor pe pagina de Tarife si oferte!

Program cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Dans Contemporan Bucuresti:

Cursuri Dans Contemporan cu Loredana - Modul 10 clase Intro - Vineri: 19:00 - 20:20; - * din 28 septembrie;
Cursuri Dans Contemporan Basic - curs deschis (dupa modulul de Intro): - Marti: 19:00-20:20; - * din 9 octombrie;
Laboratorul de Coregrafie cu Raluca (Luca) - nivel incepator-profesionist - * in curand (luna octombrie-noiembrie).

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala prin miscare Art Shape si con Sabor!

Despre Raluca (Luca) si dansul contemporan:

Raluca Nicolae profesor de balet, dans modern, jazz si improvizatie, a predat si dansat in ultimii noua ani in Viena, unde a pregatit studenti pentru a deveni dansatori profesionisti in mai multe genuri de dans si amatori care si au dorit sa inteleaga mai bine arta miscarii.

Despre Vlad (Benny) si dansul contemporan:

Vlad Benescu a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie sectia actorie in 2014 si masterul 2 ani mai tarziu la aceasi facultate si specializare. A inceput sa colaboreze in spectacole de dans contempran inca din anul I. A colaborat prima data cu Stefan Lupu si Galea Bobeicu la spectacolul Hail Love. Pe parcursul facultati a mai lucrat cu Lorette Enache: cu care a scos spectacolele "Another play without a title" si "Maidan", Teo Budescu: "Noul Locatar" si "365 oi", Simona Dabija. In 2015 lucreaza cu Valentina de Piante la spectacolul "M.E.L.T." care este selectionat in 2016 in cadrul festivalului Impulstanz de la Viena si aici mai colaboreaza si lucreaza cu coregrafii : Benoit Lachambre si Jose Agudo. In acest an a primit prin cadrul centrului de dans Wasp rezidenta in Bruxelles la compania de dans Rosas in aprilie si Ultima Vez (Win Vandekeybus) in luna august unde incepe sa lucreze la un solo (Unboxing).

Cursuri Dans Contemporan Art Shape - Parerile cursantilor:

Simina“Dansul contemporan imi ofera libertatea de care am nevoie pentru a face fata realitatii! Am ales dansul contemporan pentru ca sunt intr-o perioada de experimentare a mai multor stiluri de dans. Imi place non-conformismul abordarii acestui stil, faptul ca se lucreaza mult cu elementele de personalitate a dansatorilor, ca se stimuleaza auto-cunoasterea. In acelasi timp, cursurile de dans sunt si o forma alternativa de terapie. Studioul de dans e ca o lume paralela, in care grijile zilnice nu au loc.”

Inscrie-te la cursuri Dans Contemporan Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Bachata, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor sau Cursuri Particulare.

Afla mai multe informatii despre cursurile de dezvoltare personala Bodymind Balance pe paginile: Cursuri Yoga, Cursuri Pilates sau Cursuri Aerobic Fitness.

Cursuri Dans Contemporan Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: