Cursuri Bachata Bucuresti - Scoala de dans con Sabor

Cursuri Bachata con Sabor - Descopera ritmurile romantice de Bachata si invata sa dansezi chiar de astazi!

Cursuri Bachata Bucuresti

Primul curs de Bachata ti-l oferim cadou!

Danseaza primii pasi de Bachata si Salsa cu Luana si Bogdan, in fiecare Miercuri de la ora 20:30 si Sambata de la ora 12:00!

La cursurile de Bachata descoperi unul dintre cele mai romantice stiluri de dans si te bucuri de diversitatea miscarilor alaturi de o multime de prieteni!

Inscrie-te la curs

Ce este Bachata?

Cursuri Bachata Bucuresti

Muzica de Bachata este originara din Republica Dominicana si a derivat din muzica de chitara traditionala Pan-Americana incepand cu anii 1960.

Stilul de dans este deosebit si are influente variate din alte dansuri, precum: Tango, Kizomba, Zouk si Dans Contemporan. Cele mai populare stiluri de Bachata sunt: Bachata traditionala, Bachata moderna, Bachatango si Bachata Dominicana.

Ce stiluri de Bachata invatam la cursuri?

Bachata traditionala - Initiata in SUA si Europa, Bachata traditionala este cel mai popular stil de Bachata dansat in intreaga lume. Caracteristica principala a acestui stil o reprezinta o mica miscare a soldului pe cel de-al patrulea timp muzical. Este un stil de dans romantic, partenerii dansand intr-o pozitie apropiata. Acest stil presupune de asemenea intoarceri si dip-uri.

Bachata moderna - Stilul Bachata moderna reprezinta evolutia acestui dans si incorporeaza si alte stiluri de dans, precum si conceptul de “cross-uri”. Miscarea de cross se face calcand in diagonala cu un picior in fata sau in spatele celuilalt. La acest tip de Bachata cross-ul poate fi facut pe timpul 1, 2, 3 sau 4. Bachata moderna presupune mult mai multe elemente de stil, slide-uri, miscari complicate ale picioarelor precum si unele miscari usor mai accentuate.

Cursuri Bachata con Sabor - Momente speciale surprinse

Primul curs de Bachata ti-l oferim cadou!

Dansam si ne distram zi de zi iar de asta te convingi la cursurile Bachata con Sabor. Te asteptam chiar astazi la studioul de dans!

Investitia in abonamentul de cursuri Bachata si Salsa con Sabor este de 140 lei/luna pentru adulti iar pentru elevi si studenti este de 110 lei/luna. Afla toate beneficiile membrilor con Sabor in pagina de Tarife si Oferte!

Cursuri Bachata Bucuresti – imbina armonios muzica si dansul. Iata ce invatam la primele cursuri

Cursuri Bachata Bucuresti

Incepem cu pasii de baza si elemente de conexiune intre parteneri apoi treptat invatam figuri mai complexe si interpretam mai bine muzica. Alaturi de tehnici de leading si following exersam si acobatii, intoarceri si rasuciri moderne pastrand totodata specificul traditional al dansului.

Program cursuri Bachata Bucuresti

Poti alege sa participi la urmatoarele cursuri Bachata Bucuresti:

Cursuri Bachata de nivel incepator - Sambata: 12:00 - 13:20;
Cursuri Bachata de nivel intermediar 2 - Marti: 20:30 - 21:50;
Cursuri Bachata de nivel intermediar 1 - Joi: 19:00 - 20:20;
Cursuri Bachata de nivel intermediar - Vineri: 19:00 - 20:20.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor con Sabor!

Cursuri Bachata con Sabor - Parerile cursantilor:

Catalina“Pentru mine Bachata inseamna foarte mult deoarece atunci cand dansez pur si simplu simt ca sunt intr-o lume unde linistea si dragostea se imbina armonios. Imi plac cursurile de Bachata si pentru ca te ajuta sa creezi o conexiune cu partenerul iar miscarile cuplului devin un dialog al gesturilor. Va recomand cu multa caldura scoala de dans con Sabor si va invit sa descoperiti minunata lume a dansurilor latino.”

Afla mai multe informatii despre cursurile de dans si dezvoltare personala con Sabor pe paginile: Cursuri Salsa, Cursuri Kizomba, Cursuri Tango Argentinian, Cursuri Dans Contemporan, Cursuri Dans Irlandez – Irish Dance, Cursuri de dans de societate, Cursuri Dansul Mirilor, Cursuri Yoga sau Cursuri Particulare.

Inscrie-te la cursuri Bachata Bucuresti prin formularul de inscriere, telefonic la 0734 323 697 sau prin e-mail la adresa: consabordance@gmail.com.

Cursuri Bachata Bucuresti - Descopera cele mai recente postari de pe blog: